ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/10/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν. ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

14 Οκτωβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω!» ουρλιάζεις και με το δίκιο σου – μόνο στη δουλειά δεν είναι το μυαλό σου. Αλλά μην περιμένεις να υποταχθεί το σύμπαν στις εκκλήσεις σου. Λυπάμαι. Κράτα τις ευχές σου για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για αρκετούς/ες Δίδυμους οι επόμενες μέρες πιθανό να φέρουν μια καλή επαγγελματική προοπτική. Εξίσου πιθανόν είναι οι εργαζόμενοι/ες Δίδυμοι να αποδεσμευθούν από το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούσαν οι επικρατούσες συνθήκες στο χώρο εργασίας τους. Συμπέρασμα: πνέει έστω και για λίγο φρέσκος, δροσερός αέρας στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Διάθεση να αδιαφορείς για προβλήματα που δεν είναι δικά σου; Αντιδραστικότητα και επιθετική διάθεση σʼ όποιον/α έρχεται γκρινιάζοντας προς το μέρος σου; Μπράβο Καρκίνε! Δεν σου συμβαίνει και τόσο συχνά οπότε απόλαυσε το σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, αν θες να συνεχίσεις αυτό το μοτίβο της εσωτερικής συναισθηματικής παράνοιας/εξωτερικής εύθυμης διάθεσης, κάνε το στο πρώτο μισό της ημέρας. Γιατί καθώς θα πλησιάζει το βράδυ θα σου φαίνεται τόσο ανόητο να χαλάς τη διάθεση σου, έτσι από ψυχαναγκασμό και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για να κάνεις κουβέντες που θα λύσουν εκκρεμότητες με φίλους ή συναδέλφους σου. Το μόνο που χρειάζεται να επιδείξεις είναι μια κάποια διπλωματικότητα γιατί αυτός/η που θα βρίσκεται απέναντι σου μάλλον δεν θα έχει την ίδια υπομονή που έχεις εσύ…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, λίγο μαγκωμένο/η σε βλέπω σήμερα. Λίγο γκρίνια, λίγο διάθεση για μέσα και όχι για έξω, έτοιμος/η να ξεκινήσεις καυγάδες με τη παραμικρή αφορμή. Προς τη νύχτα πάντως φτιάχνει η διάθεση σου και ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν την σημερινή θες να εκφράζεσαι με αυθεντικό τρόπο, να μην συμβιβάζεσαι, να βγάλεις προς τα έξω επιτέλους τα ταλέντα σου! Γιʼ αυτό και ψάχνεις εναγωνίως να βρεις τρόπους η τωρινή δουλειά ή η τωρινή ερωτική σου ζωή νʼ αποκτήσουν νόημα. Αν δεν τα καταφέρνεις, αρχίζεις να κοιτάζεις σιγά σιγά παρακάτω…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα το οφείλεις στον εαυτό σου (γιατί αυτός έχει σημασία, μην το ξεχνάς ποτέ!) να βγεις εκεί έξω στο κόσμο με τσαμπουκά, εγωισμό και ενέργεια! Αρχικά για να τη σπάσεις σε μερικούς/μερικές συναδέλφους σου ή “φίλους/ες” που λατρεύουν την εκ του ασφαλούς κριτική. Και στη συνέχεια; Ξεκινά μ’ αυτό, κι αν πετύχεις, αύριο θα έχεις καινούργια αποστολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν έχεις μια δουλειά που κρατά συνεχώς τον εγκέφαλο σου σε εγρήγορση, τότε αυτή είναι μια από τις μέρες που πρέπει να γουστάρεις πολύ αυτό που κάνεις. Αν όμως η δουλειά σου είναι διεκπεραιωτική ή δεν έχεις μια, θα πρέπει να αισθάνεσαι τόσο εγκλωβισμένος/η που το μπαμ είναι πάντα ένα δευτερόλεπτο μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, από το μεσημέρι και μετά βρίσκεσαι σε τρομερή πνευματική εγρήγορση – γεγονός που επηρεάζει θετικά όλη τη διάθεση σου! Εκμεταλλεύσου αυτή την συγκυρία και κλείσε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που αφορούν είτε την εργασιακή σου ρουτίνα, είτε επικοινωνίες/συναντήσεις με φίλους/συνεργάτες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν έψαχνες ένα καλό άνοιγμα για να ρισκάρεις/προσπαθήσεις/τολμήσεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε κάποιον/α ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ε ήρθε η ώρα σου! Αυτές τις μέρες δωσʼ του να καταλάβει λέμε!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET