ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/12/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης […]

Neopolis Team

4 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης ηρεμίας αφού σχολάσεις. Κλειστό κινητό, αγαπημένη μουσική, ένα ποτηράκι κρασί…. Γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, αφού το μυαλό σου δεν είναι στη θέση του σήμερα και γκαρίζει «Γιατί με βασανίζεις με νούμερα, επικοινωνίες και έγγραφα στη δουλειά! Θέλω ανανέωση!», άκουσε το κι εσύ και τέλειωνε γρήγορα για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, η αλλοπρόσαλλη διάθεση σου θα κάνει την εμφάνιση της πάλι. Όμως ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ακολουθεί θλίψη και απομόνωση. Το αντίθετο μάλιστα, η εσωτερική ηρεμία σου σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πρόταση: Μετά από ένα διήμερο που θα ήθελες να περάσει για πάντα στη λήθη, η διάθεση σου σήμερα επανέρχεται στην κανονική της στάθμη. Ευκαιρία νʼ αγκαζάρεις το αμόρε ή έναν/μια καλό/ή φίλη και να ξεκινήσετε χωρίς πλάνο μέσα στη ξελογιάστρα νυχτερινή πόλη… Προειδοποίηση: … κι αν ο/η φίλος/η είναι εξαιρετικά γοητευτικός/η; Χμ, πρόσεξε τι λες και κυρίως τι νομίζεις ότι καταλαβαίνεις. Η γκάφα είναι πάντα ένα βήμα μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εξαιρετική μέρα αν θες να κλείσεις εκκρεμότητες στο γραφείο, να οργανώσεις εκ νέου το πρόγραμμα σου, να ασχοληθείς με το σώμα σου ή με το σπίτι σου. Κάκιστη μέρα για σκέψεις, ενδοσκόπηση ή για να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Να ζούμε μόνο για να λέμε ότι ζούμε είναι μια σχεδόν υβριστική φράση για έναν/μια Ζυγό. Σήμερα απέδειξε στον εαυτό σου ότι δεν έχεις ξεχάσει πώς να ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά
(και δεν περιλαμβάνουν ντε και καλά έναν/μια σύντροφο/εραστή).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εσύ είσαι στη μια άκρη της ζωής και όλος ο υπόλοιπος κόσμος απέναντι σου. Μην του επιτεθείς κατά μέτωπο και μην νιώσεις αποκομμένος/η. Αντίθετα δώσε στον εαυτό σου μερικές ιδιωτικές στιγμές. Γαλήνη επιθυμείς και όχι βαβούρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μοιάζεις λίγο με τον Κύρο Γρανάζη σήμερα. Αν κάποιος συνέδεε με το κεφάλι σου δύο καλώδια και ένα λαμπτήρα, η ταχύτητα των σκέψεων σου θα παρήγαγε αρκετό ρεύμα για να φωτίσει ένα μικρομεσαίο σαλόνι. Τι μπορεί να σε σκοτίζει τόσο; Μα το αιώνιο δίλημμα για το επαγγελματικό σου μέλλον: Να μείνω ή να φύγω; Να τα πω έξω από τα δόντια ή να περιμένω λίγο ακόμη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ας πούμε πως δεν είχες τις επόμενες μέρες καμία κοινωνική υποχρέωση ενώ όλοι οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου είχαν, αντίθετα μʼ εσένα, ανειλημμένες υποχρεώσεις. Τότε θα προσπαθούσες ή όχι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις; Ωραία, και γιατί τώρα που δεν ισχύουν οι παραπάνω συνθήκες θα καταλήξεις να τον παραμελήσεις αν δεν σου τραβήξω τʼ αυτί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το να έχεις υψηλές απαιτήσεις από εσένα στο κομμάτι της καριέρας είναι υγιές και αναμενόμενο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως να συνδέεις όλη σου την υπόσταση και την εκπλήρωση κάθε ανάγκης μόνο με την καριέρα σου, ε, αυτό παραπάει! Να σου θυμίσω πως πάντα υποστήριζες ότι αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι της ζωής σου, όσο λίγοι ή πολλοί κι αν είναι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πόσο ευχαριστημένος/η θα ήσουν τελικά αν όλοι/ες εκεί έξω σου έλεγαν αυτό που θέλεις να ακούσεις και όχι την αλήθεια. Αρχικά θα έλεγες πως οι προσευχές σου δικαιώθηκαν, αλλά για πόσο καιρό θα άντεχες το ψέμα; Να σκέφτεσαι αυτή την ερώτηση αυτές τις μέρες κάθε φορά που δυσανασχετείς από κάτι που ακούς. Δεν μπορείς να έχεις μόνο ευτυχισμένες αλήθειες. Δεν λειτουργεί έτσι.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET