ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν κάτι να πουν ή να συνεισφέρουν – το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν και να το παίζουν έξυπνοι. Ε σ’ αυτούς/ες είναι που σήμερα δείχνεις μηδενική ανοχή. Κι είναι και μπόλικοι/ες πανάθεμα τους/τις! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αχ Ταύρε μου, πως φτάσαμε […]

Neopolis Team

3 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν κάτι να πουν ή να συνεισφέρουν – το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν και να το παίζουν έξυπνοι. Ε σ’ αυτούς/ες είναι που σήμερα δείχνεις μηδενική ανοχή. Κι είναι και μπόλικοι/ες πανάθεμα τους/τις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αχ Ταύρε μου, πως φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται θαύμα και απίθανο να μπορείς να στηριχτείς συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο; Ναι, είναι από αυτές τις μέρες που οι σχέσεις μοιάζουν σαν διάδρομοι στρωμένοι με ξυράφια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οφείλεις άμεσα να ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους: δεν τους αποφεύγεις, δεν γίνεσαι αντικοινωνικός/η και δεν τους γράφεις! Απλώς το μόνο πράγμα για το οποίο έχεις χρόνο τελευταία είναι 1) να δουλεύεις σαν είλωτας για να φέρεις σε μια ισορροπία τη επαγγελματική σου ζωή και 2) να ξεκουράζεσαι στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σου. Όποιος/α αδυνατεί να το καταλάβει, ας σκούζει μόνος/η του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μπορεί να σε έχουν συνηθίσει στο χώρο εργασίας σου με τις δαγκάνες σου κατεβασμένες και πάντα έτοιμο/η να βοηθήσεις τους πάντες. Σήμερα καλό θα ήταν να φάνε όμως μερικές τσιμπιές από τις ατσάλινες αυτές δαγκάνες. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή… 😉

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις περισσότερες φορές μάχεσαι με τους γύρω σου γιατί δεν ξεχνάς το σημαντικότερο όπλο σου, το να εκφράζεις τις απόψεις σου με το θράσος ενός μικρού παιδιού (άντε ν’ αλλάξεις μυαλό σ’ ένα junior!). Από σήμερα θα γλιτώνεις πολλές εντάσεις αν εντάξεις στο λεξιλόγιο σου το “Δεν θέλω!”. Κι αν σε ρωτάνε γιατί, να απαντάς ευθαρσώς: “Γιατί έτσι αισθάνομαι!”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μερικέ φορές, όπως σήμερα για παράδειγμα, μπαίνεις στον πειρασμό να βάλεις τη λογική στο πίσω κάθισμα και να δώσεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην επιθετικότητα. Και μετά τι; Τελικά σκοπός σου είναι να εξαφανίσεις όσους/ες συνθέτουν τον περίγυρό σου επειδή διαφωνούν μαζί σου; Αντί γι’ αυτό, κοίταξε τους στα μάτια, ρώτας τους γιατί τόσος φθόνος προς το μέρος σου; Κι αν δεν έχουν πειστικές απαντήσεις, απλά γύρνα την πλάτη κι αγνόησε τους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αντί να μικραίνει, μεγαλώνει μέρα με τη ημέρα αυτό το νοητικό χάσμα που σε χωρίζει από τους/τις συναδέλφους σου: δεν αντέχεις πλέον να περιορίζεις το ταχύτατο μυαλό σου στα ασφυκτικά κουτάκια των δικών τους αντιλήψεων. Και ο αέρας μυρίζει μπαρούτι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν θα πάει καλά η μέρα σου Σκορπιέ αν δεν το πάρεις απόφαση στον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με εσένα και την χαλάρωση σου. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προειδοποιήθηκες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γι’ αυτούς που έχεις πιο κοντά σου, η μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης που μπορείς να τους προσφέρεις είναι η ελευθερία τους – να μην πέφτεις στην παγίδα να επιλέγεις για εκείνους/ες όταν βρίσκονται σε δίλημμα. Να το θυμάσαι αυτό τις επόμενες μέρες γιατί κάθε συμβουλή που δίνεις αβίαστα είναι μια θηλιά που δίνει κι εσένα και τον/την άλλο/η με δεσμά εξάρτησης. Και δεν το θες αυτό, πίστεψε με!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχαν αστάθμητοι παράγοντες και κάθε φορά που σχεδίαζες κάτι να το πετύχαινες και να ήταν όλοι/ες πανευτυχείς και εσύ χωρίς προβληματισμούς και φόβους αποτυχίας. Τώρα όμως που ξέρεις πως αυτό δεν γίνεται (ειδικά στην κοινωνική σου ζωή), δεν είναι αυτός ο λόγος για να παρατάς τα όπλα στο έδαφος. Από πότε οι Αιγόκεροι άρχισαν να τρέμουν τις δυσκολίες;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάθε φορά, σε κάθε σχέδιο και κάθε όνειρο για το μέλλον, υπάρχει μια μικρή φωνούλα στο κεφάλι κάθε Υδροχόου που του λέει “Δεν μπορείς να κερδίσεις!”. Είναι αυτή η ίδια φωνή που θα γίνει το καύσιμο για να πετύχει, αλλά τις μέρες που υπερισχύει (σαν τη σημερινή) αισθάνεσαι λες και σ’ έχουν πετάξει σ’ ένα λευκό κελί. Και θες να αποδράσεις! Να δραπετεύσεις! Ή μπορείς να περιμένεις μέχρι ν’ ανοίξει η πόρτα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο πολεμάω και το καταστρέφω: η υπομονή. Τι επιλέγεις λοιπόν;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έχεις δώσει πολλά δικαιώματα στο χώρο εργασίας σου τελευταία. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει χαθεί για πάντα η επαγγελματική περσόνα που σε βοήθησε να φτάσεις ως το σημείο που βρίσκεσαι. Από σήμερα κάνε όλη σου την συναισθηματική καταπίεση και ερωτική λειψυδρία, θέληση και τσαμπουκά στον χώρο εργασίας σου!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET