ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 01/12/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η ψυχολογική ένταση/πίεση στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις στρεσαρισμένες σχέσεις με τον/την προϊσταμένη σου (ή εξαιτίας ενός τσακωμού που κουβαλάς απ’ το σπίτι με κάποιο γονιό ή τον/την σύντροφο σου) είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες εκρήξεις. Προσοχή δαγκώνει! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μην προσπαθείς να […]

Neopolis Team

1 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, η ψυχολογική ένταση/πίεση στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις στρεσαρισμένες σχέσεις με τον/την προϊσταμένη σου (ή εξαιτίας ενός τσακωμού που κουβαλάς απ’ το σπίτι με κάποιο γονιό ή τον/την σύντροφο σου) είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες εκρήξεις. Προσοχή δαγκώνει!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μην προσπαθείς να το παίξεις Σκορπιός σχεδιάζοντας στρατηγικές για να κατακτήσεις κάποιον/α που σʼ ενδιαφέρει ή για να σαμποτάρεις όσους διαφωνούν μαζί σου στη δουλειά. Να είσαι ο εαυτός σου: υπομονετικός/η, γοητευτικός/η, ειλικρινής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, αν μπορείς να ξεσπάσεις κάπου σωματικά (γυμναστήριο; σεξ; αθλητισμός;) την ένταση της ημέρας να το προτιμήσεις από τον πιθανό φόνο που μπορείς να διαπράξεις σήμερα στο χώρο που εργάζεσαι… Ελπίζω να αποδειχτεί πιο πειστικό απ’ όσο διαβάζεται…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, άσε για σήμερα τις ερωτικές ονειροπολήσεις και αφοσιώσου ψυχή τε και σώματι στην εργασία σου. Οργανώσου, κλείσε εκκρεμότητες, επικοινώνησε με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για την δουλειά σου. Δεν χαζεύουμε σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, είναι μια από αυτές τις μέρες που φτάνεις στο όριο να τολμήσεις να κάνεις πράξεις τα ερωτικά ένστικτα που σου ξυπνά ένας/μια φίλος ή συνάδελφος. Θα αντισταθείς ξανά άραγε ή θα βουτήξεις στην αμαρτία;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, όποιος/α δεν μπορεί σήμερα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου και τις ταχύτητες σου, καλύτερα να μείνει πίσω και να μην σε ενοχλήσει. Δεν το έχεις και σε τίποτα να εξαπολύσεις μαζική επίθεση σε όποιον/α σου λέει “Ηρέμησε.” ή “Χαλάρωσε.”… Δεν θέλω να χαλαρώσω ρε φίλε, άι παράτα με!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, μη τα βάζει με τη στενόμυαλη λογική (?) των συναδέλφων σου που δεν μπορούν να δουν πέρα από την οθόνη του υπολογιστή τους και πιο μακριά από το μικροσύμπαν της ρουτίνας τους! Μη χαλάς τη διάθεση σου και τσάμπα σάλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, το κεντρί σου μεταφέρεται στη γλώσσα σου και ο Θεός να φυλάξει (αν μπορεί κι Αυτός) όποιον/α τολμήσει να δοκιμάσει το δηλητήριο της. Πιθανοί υποψήφιοι; Όλοι/ες όσοι/ες κυκλοφορούν με το εγωπαθές/ξερολίστικο υφάκι των χιλίων καρδιναλίων. (Πω πω υποψήφια θύματα… χε χε χε!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, το ξέρεις για τι αξίζεις και πόσα μπορείς να προσφέρεις στη δουλειά σου. Το ότι όμως οι ανώτεροι σου δεν μπορούν να το διακρίνουν δε σημαίνει ότι θα τσακωθείς ανοιχτά μαζί τους. Δεν χρειάζεσαι άλλους εχθρούς στον εργασιακό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, μια είναι η κρίσιμη ερώτηση: “Μπορείς να αφιερώσεις σήμερα περισσότερες από 4 ώρες στο σεξ;”. Αν η απάντηση είναι θετική, το tip τελειώνει εδώ. Αν η απάντηση είναι αρνητική, μάλλον σε βλέπω να ξεπατώνεσαι στη δουλειά, να κάνεις τη ζωή δύσκολη στους συνεργάτες σου και να ξεσπάς σ’ όποιον/α τολμήσει να αμφισβητήσει έστω και ένα “και” από ό,τι λες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, επειδή σήμερα η απόσταση ανάμεσα στο που βρίσκεσαι επαγγελματικά και που θες να φτάσεις στο άμεσο μέλλον μοιάζει με αγεφύρωτο χάσμα, προσπάθησε να μην πέσεις μέσα του. Δεν έχει πάτο αυτή η κατηφόρα. Απλά δούλευε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τη μετωπική σύγκρουση με τον/την προϊστάμενο/η σου σήμερα είναι να μην είσαι εριστικός/η και να μην δίνεις συνέχεια στις παρατηρήσεις του/της. Μια μέρα είναι, κάνε υπομονή κι εσύ!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET