Η φοιτήτρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα αφήνει όλα και πηγαίνει Survivor!


Πριν δύο μήνες γράφαμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν αποφασισμένη να πάρει το πτυχίο από το τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, αφού όχι μόνο πέρασε μαθήματα στην εξεταστική του Σεπτεβρίου, αλλά ξεκίνησε και ως καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης για την πρακτική της.

Τελικά για δεύτερη φορά η καριέρα της στη τηλεόραση, βάζει ξανά σε αναμονή το πτυχίο, εν καιρώ μάλιστα εξεταστικής. Η επιστροφή της ωστόσο δεν έχει σχέση με την παρουσίαση κάποιας εκπομπής όπως την έχουμε συνηθίσει, αλλά ως παίκτρια παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, του Survivor 2.

Όπως όλα δείχνουν, χωρίς να βάζουμε βέβαια το χέρι μας στη φωτιά αφού οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, η Σπυροπούλου έδωσε τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Στην εκπομπή “ΕΔΩ”, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε κάποιες πιπεράτες λεπτομέρειες, χωρίς βέβαια να αναφερθεί σε όνομα:

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα. Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι». «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5».

Ξανθιά παρουσιάστρια και χυμώδης, ποια άλλη θα μπορούσε να είναι;

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET