ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αυτή είναι η 26χρονη που πούλησε την παρθενιά της σε σταρ του Χόλιγουντ!

Φοιτήτρια στα 26 της αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της σε εκείνον που θα έδινε τα περισσότερα χρήματα, προκειμένου εκείνη να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. Απ’το να παίρνει δάνειο από τράπεζες και να χρωστάει, σκέφτηκε να τα πάρει ζεστά ζεστά από κάποιον. Τουλάχιστον επιχειρηματικό μυαλό (not). Η Τζασμίν δεν έμεινε στην σκέψη όπως καταλάβατε […]

Neopolis Team

27 Μαρτίου, 2018

Φοιτήτρια στα 26 της αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της σε εκείνον που θα έδινε τα περισσότερα χρήματα, προκειμένου εκείνη να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. Απ’το να παίρνει δάνειο από τράπεζες και να χρωστάει, σκέφτηκε να τα πάρει ζεστά ζεστά από κάποιον. Τουλάχιστον επιχειρηματικό μυαλό (not).

Η Τζασμίν δεν έμεινε στην σκέψη όπως καταλάβατε και έκανε εγγραφή στη σελίδα Cinderella Escorts με την ελπίδα να μαψέζει τα χρήματα που ήθελε. Τελικά, πήρε την προσφορά των 1,2 εκατ. ευρώ και το deal έγινε.

Η σελίδα που έχει έδρα την Γερμανία ισχυρίζεται πως ο άντρας που προσφέρθηκε να κάνει το “ψυχικό” είναι στάρ του Χόλιγουντ από το Λος Άντζελες. Όνομα δεν γνωρίζουμε φυσικά, αλλά το ραντεβού μεταξύ των δύο έχει προγραμματιστεί να γίνει σε ένα ξενοδοχείο τον Απρίλιο.

Η δε Τζασμίν ανέφερε ότι έχει ήδη βγει ραντεβού με τους τρεις άντρες που έδωσαν τις καλύτερες προσφορές και περιέγραψε την εμπειρία αυτή ως… φανταστική!

Όσον αφορά τους γονείς της, η ίδια ισχυρίζεται ότι την στηρίζουν από την αρχή. “Ξέρουν τα πάντα και συμφωνούν. Είμαι 26 ετών και ξέρουν ότι είμαι αρκετά μεγάλη για να αποφασίζω μόνη μου πως να διαχειριστώ το σώμα μου. Όταν γνώρισα τον ηθοποιό, του οποίου είμαι μεγάλη θαυμάστρια, απέκτησα μεγαλύτερο άγχος».

«Ποιος ξέρει μπορεί να έχω περισσότερο άγχος όταν συναντηθούμε στο ξενοδοχείο», πρόσθεσε. «Δεν περίμενα ποτέ ότι η δημοπρασία μου θα έπιανε τόσο υψηλή τιμή. Αυτό όμως που με συνάρπασε περισσότερο ήταν ο άνθρωπος που έκανε την μεγαλύτερη προσφορά. Ήταν καταπληκτικό», προσθέτει η Τζάσμιν.

Μάλιστα δηλώνει πως κάθε κοπέλα στη θέση της πρέπει να κάνει το ίδιο, αντί να το κάνει με έναν άντρα που ούτως ή άλλως μετά από λίγο θα χωρίσει.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας θα πάρει το 20% του συνολικού ποσού και ανέφερε ότι θα διασφαλίσει την ασφάλεια της Τζάσμιν στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σε ένα ξενοδοχείο της Γερμανίας.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET