Τιβί

Θα δούμε την Ειρήνη Κολιδά στο Survivor 2; | Έχουμε απάντηση από την ίδια!

Μία από τις καλύτερες παίκτριες του πρώτου Survivor, ήταν αναμφισβήτητα η Ειρήνη Κολιδά. Η Μαχήτρια είχε στο ενεργητικό της πολλές νίκες, αλλά εκτός από τα αγωνίσματα, η Κολιδά είχε μία “ντοπροσύνη” που έλειπε από πολλούς παίκτες, επομένως η αναγκαστική απουσία της στο παιχνίδι ήταν φανερή σε όλα τα επίπεδα. Το σοβαρό ατύχημα που είχε η […]

Δήμητρα Πραντάλου

10 Ιανουαρίου, 2018

Μία από τις καλύτερες παίκτριες του πρώτου Survivor, ήταν αναμφισβήτητα η Ειρήνη Κολιδά. Η Μαχήτρια είχε στο ενεργητικό της πολλές νίκες, αλλά εκτός από τα αγωνίσματα, η Κολιδά είχε μία “ντοπροσύνη” που έλειπε από πολλούς παίκτες, επομένως η αναγκαστική απουσία της στο παιχνίδι ήταν φανερή σε όλα τα επίπεδα.

Το σοβαρό ατύχημα που είχε η ομάδα των Μαχητών, άφησε κάποιους μικρούς αλλά και μεγάλους τραυματισμούς στους παίκτες. Ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρηνή Κολίδα, ήταν εκείνοι που χτύπησαν περισσότερο, με τον πρώτο να συνεχίζει τελικά στο Survivor, και την δεύτερη να αναγκάζεται να αποχωρήσει.

Το απόσπασμα από την αποχώρηση της Ειρήνης:

Επειδή λοιπόν η Κολιδά είχε να προσφέρει πολλά στο παιχνίδι, φήμες την ήθελαν να μπαίνει ξανά στο δεύτερο Survivor και μάλιστα με την ομάδα των Διασήμων. Βέβαια, καμία πλευρά δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτές τις φήμες, μέχρι χθες όμως, που η Ειρήνη μέσω φωτογραφίας της στο instagram, έδωσε την δική της απάντηση.

Κυριολεκτικά «άδειασε» την παραγωγή, κάτι που δεν περιμέναμε, αναφέροντας ότι κανείς δε νοιάστηκε μετά το ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

Θα ήθελα να απαντήσω στα πολλά μηνύματα που δέχομαι το τελευταίο διάστημα για το εάν θα πάω στο Survivor 2. Αισθάνομαι πως είναι χρέος μου ύστερα από τόση αγάπη που έχω εισπράξει και εισπράτω από εσάς να μάθετε την αλήθεια από εμένα και όχι από ψευδή άρθρα δημοσιογράφων.

Όχι δεν θα πάω… Και δεν είναι ότι δεν θα ήθελα, αλλά δυστυχώς απ’ όταν συνέβη το ατύχημα, η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή εάν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.

Εάν πονάω και πώς τα βγάζω πέρα. Όλη αυτή η συμπεριφορά μου έχει αφήσει μια πικρία και καθιστά αδύνατη την σκέψη και μόνο της επιστροφής μου εκεί. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι δεν μου έγινε και ποτέ πρόταση.

https://www.instagram.com/p/Bdu2ziIFkf0/?taken-by=irini_kolida_original

FUN ZONE

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET