Θα δούμε την Ειρήνη Κολιδά στο Survivor 2; | Έχουμε απάντηση από την ίδια!


Μία από τις καλύτερες παίκτριες του πρώτου Survivor, ήταν αναμφισβήτητα η Ειρήνη Κολιδά. Η Μαχήτρια είχε στο ενεργητικό της πολλές νίκες, αλλά εκτός από τα αγωνίσματα, η Κολιδά είχε μία «ντοπροσύνη» που έλειπε από πολλούς παίκτες, επομένως η αναγκαστική απουσία της στο παιχνίδι ήταν φανερή σε όλα τα επίπεδα.

Το σοβαρό ατύχημα που είχε η ομάδα των Μαχητών, άφησε κάποιους μικρούς αλλά και μεγάλους τραυματισμούς στους παίκτες. Ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρηνή Κολίδα, ήταν εκείνοι που χτύπησαν περισσότερο, με τον πρώτο να συνεχίζει τελικά στο Survivor, και την δεύτερη να αναγκάζεται να αποχωρήσει.

Το απόσπασμα από την αποχώρηση της Ειρήνης:

Επειδή λοιπόν η Κολιδά είχε να προσφέρει πολλά στο παιχνίδι, φήμες την ήθελαν να μπαίνει ξανά στο δεύτερο Survivor και μάλιστα με την ομάδα των Διασήμων. Βέβαια, καμία πλευρά δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτές τις φήμες, μέχρι χθες όμως, που η Ειρήνη μέσω φωτογραφίας της στο instagram, έδωσε την δική της απάντηση.

Κυριολεκτικά «άδειασε» την παραγωγή, κάτι που δεν περιμέναμε, αναφέροντας ότι κανείς δε νοιάστηκε μετά το ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

Θα ήθελα να απαντήσω στα πολλά μηνύματα που δέχομαι το τελευταίο διάστημα για το εάν θα πάω στο Survivor 2. Αισθάνομαι πως είναι χρέος μου ύστερα από τόση αγάπη που έχω εισπράξει και εισπράτω από εσάς να μάθετε την αλήθεια από εμένα και όχι από ψευδή άρθρα δημοσιογράφων.

Όχι δεν θα πάω… Και δεν είναι ότι δεν θα ήθελα, αλλά δυστυχώς απ’ όταν συνέβη το ατύχημα, η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή εάν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.

Εάν πονάω και πώς τα βγάζω πέρα. Όλη αυτή η συμπεριφορά μου έχει αφήσει μια πικρία και καθιστά αδύνατη την σκέψη και μόνο της επιστροφής μου εκεί. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι δεν μου έγινε και ποτέ πρόταση.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ survivor 2… ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΓAΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Κ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ HΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝEΒΗ ΤΟ ΑΤYΧΗΜΑ ,Η ΠΑΡΑΓΩΓH ΔΕΝ ΝΟΙAΣΤΗΚΕ ΣΤΙΓΜH ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞEΛΘΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΕAΝ ΠΟΝAΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓAΖΩ ΠEΡΑ.OΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡA ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦHΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤA ΑΔYΝΑΤΗ ΤΗΝ ΣΚEΨΗ ΚΑΙ ΜOΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦHΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET