ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H bwin ήταν στο Spetses Classic Yacht Regatta 2019!

Η bwin υποστήριξε χορηγικά και φέτος τον Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών «Spetses Classic Yacht Regatta» που πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή σκαφών αλλά και αθλητών από όλο τον κόσμο. To τετραήμερο 27-30 Ιουνίου, η bwin βρέθηκε στο όμορφο νησί των Σπετσών υποστηρίζοντας τη διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας, η οποία […]

Neopolis Team

2 Ιουλίου, 2019

Η bwin υποστήριξε χορηγικά και φέτος τον Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών «Spetses Classic Yacht Regatta» που πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή σκαφών αλλά και αθλητών από όλο τον κόσμο.

To τετραήμερο 27-30 Ιουνίου, η bwin βρέθηκε στο όμορφο νησί των Σπετσών υποστηρίζοντας τη διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας, η οποία αποτελεί θεσμό για την ιστιοπλοΐα και προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους θεατές αλλά και τους αθλητές.

Επιπλέον, η bwin υποστήριξε τα πληρώματα δύο λατινίων, τα οποία τερμάτισαν με εξαιρετικές επιδόσεις.  Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν και το περιστύλιο της bwin στο οποίο πραγματοποιήθηκαν όλες οι απονομές του αγώνα, ενώ το βράδυ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό light show.

O Γιάννης Καποδίστριας της bwin δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος για την άρτια διοργάνωση αυτού του ξεχωριστού αγώνα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που στηρίζουμε και αυτή τη χρονιά τη Spetses Classic Yacht Regatta 2019 καθώς ο αγώνας αυτός διεξάγεται σε ένα πολύ όμορφο νησί της χώρας μας και προβάλει την Ελλάδα παγκοσμίως.»

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET