ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Μπες στο amstelmusic.gr, κατέβασε το «Ζεϊμπέκικο ΙΙ» και βοήθησε κι εσύ στην ενίσχυση των μουσικών του αύριο!

Neopolis Team

7 Ιουνίου, 2023

Η ΑΜΣΤΕΛ είναι πάντα μαζί μας σε όσα κάνουν την ψυχή μας να ξεχειλίζει, και φέτος φέρνει πιο κοντά τις ψυχές που μιλούν την ίδια γλώσσα, για έναν καλό σκοπό: Το εμβληματικό «Ζεϊμπέκικο» του Διονύση Σαββόπουλου, ένα τραγούδι που μιλάει στην ψυχή και συνοδεύει εδώ και καιρό  τις τηλεοπτικές καμπάνιες της ΑΜΣΤΕΛ, διασκευάζεται τώρα για τη στήριξη νέων Ελλήνων μουσικών.

Το «Ζειμπέκικο ΙΙ» ενώνει τις φωνές του δημιουργού του, Διονύση Σαββόπουλου και της Σωτηρίας Μπέλλου με τις φωνές δυο νέων δημιουργών που έρχονται από διαφορετικούς μουσικούς δρόμους, της Μαρίνας Σάττι και του Μικρού Κλέφτη. Δημιουργείται έτσι μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη που κοιτάζει με καινούριο βλέμμα το αγαπημένο τραγούδι.  Τη διασκευή του υπογράφει η Μαρίνα Σάττι και το video clip, που γυρίστηκε ειδικά για αυτή τη διασκευή, υπογράφει ο Τζώρτζης Γρηγοράκης. 

Μπορείς να δεις το video clip και να κατεβάσεις δωρεάν τη διασκευή στο amstelmusic.gr  βοηθώντας έτσι νέους μουσικούς να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Με την κίνησή σου αυτή υποστηρίζεις την πρωτοβουλία της ΑΜΣΤΕΛ να ενισχύσει οικονομικά τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Ιονίου Πανεπιστημίου, για την κάλυψη των αναγκών τους σε μουσικό εξοπλισμό. 

Μπες στο amstelmusic.gr, κατέβασε το τραγούδι, και άσε την ψυχή σου να ξεχειλίσει με μουσική για τη μουσική.

@amstelgreece @asetinpsihisou

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET