Σου βρήκαμε μερικές (ημι)γυμνές φωτογραφίες του Jon Snow... Μας ευχαριστείς αργότερα!


Μπάρες παγωτού Derby από την Κρι Κρι!

Ανήκω στην κατηγορία των ελάχιστων ανθρώπων που δε βλέπει Game of Thrones. Και μπορεί πολλές φορές να έχω «ψηθεί» να το ξεκινήσω, μόνο και μόνο για να αντιληφθώ αυτήν την τρέλα που επικρατεί εκεί έξω με τη σειρά, αλλά βαθιά μέσα μου νομίζω ότι δε θα το κάνω ποτέ.

Χάρη στο facebook βέβαια και τα υπόλοιπα social media, ξέρω λίγο-πολύ την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές, οπότε γνωρίζω και ποιος είναι ίσως ο πιο ωραίος άντρας αυτήν την στιγμή στο GoT. Κατάλαβες και από τον τίτλο σε ποιον αναφέρομαι, αλλά υποψιάζομαι ότι συμφωνείς έτσι κι αλλιώς μαζί μου.

Είμαι σίγουρη ότι τώρα που τελείωσε η 7η σεζόν, νιώθεις ήδη ένα μικρό κενό μέσα σου. Ανυπομονείς να έρθει το καλοκαίρι του 2018 για να δεις το φινάλε και το ποιος θα κερδίσει τον θρόνο απ'το wanna be ζεύγος, αλλά αργεί πολύ. Γι' αυτό λοιπόν, σου παραθέτω τις ακόλουθες φωτογραφίες του Kit Harington, έτσι, για να σου φτιάξει λίγο η μέρα και η διάθεση.

Μη, μη, μη σου λέω. Μη με ευχαριστείς!

Ξεκινάω με μία αψεγάδιαστη φωτογραφία που θα μπορούσε να ταιριάζει εξαιρετικά κι ως έκθεμα σ' ένα μουσείο. Ας πούμε ότι κάνω μια πρόταση τώρα... Ας πούμε!

Στον αφήνω και με κίνηση γιατί ξέρω ότι το θες...

Εδώ, μία τυπική μέρα σε χώρο γυμναστηρίου... Λίγο νεράκι να προσφέρω;

Εεεεεεδώ είμαστε... Απόλαυσε υπεύθυνα!

Δεν ξέρω που σε πετυχαίνω τώρα που διαβάζεις το άρθρο, ωστόσο θέλω για τις παρακάτω φωτογραφίες να καθίσεις κάπου άνετα και να μη σε ενοχλήσει κανείς. Έχω λόγους...

Ready for those Whitewalkers ❄️

A post shared by Game of Thrones Fan Page! (@gameofthronesplus) on

Και λίγο παραλία γιατί όσο να πεις η ζέστη καλά κρατεί...

Και μην ξεχνάμε το σωστό στιγμιότυπο της 6ης σεζόν. Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό HBO...

Κάπου εδώ θα σε αφήσω, αλλά όχι χωρίς ακόμα μία φωτογραφία που επιβεβαιώνει γιατί ο Kit Harington είναι ο πιο σέξι άντρας στο GoT. Και όχι μόνο...

💪💪 . #kitharington #jonsnow #pompeii #gameofthrones

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonn) on

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή: