fbpx

Αποκωδικοποίηση: Γυναίκα | How to!


Θέλω να κάνω σαφές εξαρχής ότι δεν είμαι μισογύνης. Αντίθετα, θα έλεγα ότι από πολύ μικρός είχα μεγάλη λατρεία για το άλλο φύλο σε σημείο συχνά πυκνά προβληματικό. Είμαι όμως «σεξιστής» και απόλυτος σε ορισμένα πράγματα γιατί πιστεύω ακράδαντα πως τα δύο φύλα τα διακρίνουν θεμελιώδεις διαφορές. Προτού οι άντρες διαφωνίσουν και με χαρακτηρίσουν υπερβολικό και οι κοπέλες με αντιπαθήσουν και με πουν loser ή φαντασμένο, να πω ότι οι άντρες δεν είμαστε καλύτεροι. Απλά διαφορετικοί.

Γράφω το εξής κείμενο καθώς θεωρώ είναι μεγάλο λάθος μας το να ακούμε τις «ρομαντικές» συμβουλές των γυναικών στο πως να τις προσεγγίσουμε. Μας λένε τι νομίζουν πως θέλουν μα όχι τι είναι αυτό στο οποίο πραγματικά ανταποκρίνονται και ύστερα κάνουν λόγο για μαλακομαγνήτες, όταν αναφέρονται σε αυτούς με τους οποίους κάνουν σεξ, και για την εξαφάνιση των αντρών όταν αναφέρονται στα παιδιά που ακολουθούν τα κουτά, ρομαντικά πρότυπα που προβάλλονται στην κοινωνία.

Όταν μιλάς σε μια κοπέλα για πρώτη φορά, υποθέτει (και έχει δίκιο) ότι θέλεις κάτι από αυτήν, όπως το σεξ. Είναι βασικό να προσαρμόσεις την στάση σου και όσα λες έτσι ώστε να πιστέψει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον πως δεν θέλεις κάτι από αυτή, σαν να είσαι έτοιμος να φύγεις ανά πάσα στιγμή, διαφορετικά είναι πιθανότατο να ακυρωθείς σε δεύτερα όπως οι προηγούμενοι 5 που της μίλησαν .

Όμοια με τον χορό, έτσι και στις σχέσεις, οι γυναίκες απεχθάνονται όσους ακολουθούν. Μην την αφήνεις να σε ελέγξει ή να σε μεταχειρίζεται με κανέναν τρόπο.

Δεν αρκεί να την κάνεις να αισθάνεται απλώς καλά. Πρέπει να την τροφοδοτείς με μια πληθώρα συναισθημάτων, ευτυχία, θυμό, έκπληξη, ίντριγκα. Να την κάνεις να γελάσει, να την πειράξεις και να την αφήσεις να ταλαντευτεί ανάμεσα στην αποδοχή και την απόρριψη. Σπρώξτη μακριά και μετά φέρτην ξανά κοντά σου. Καρδιογράφημα ευθεία έχουν μόνοι οι νεκροί. Αν νιώσει υπερβολικά σίγουρη, θα σε βαρεθεί στο δευτερόλεπτο ενώ αν νιώσει απόρριψη θα γίνει αρνητική ή θα τα πάρει στο κρανίο – καθόλου ωραίο θέαμα.

Όταν αρχίζει και σε γουστάρει θα σου κάνει ένα σωρό χαζές ερωτήσεις, αν τα ίδια λες σε όλες, αν παίζεις και διάφορα τέτοια. Μην απαντάς στα σοβαρά σε τέτοιες ερωτήσεις. Παρερμήνευσε όσα λέει στην πλάκα σαν να σου τα ρίχνει εκείνη.

Όταν σου δώσει την ευκαιρία να χτίσετε κάποιο συναισθηματικό δέσιμο, κάντο. Μην της το δώσεις εύκολα, κάντην να κουραστεί λιγάκι. Μίλησε για κοινά σημεία, για αναμνήσεις. Φανέρωσε κάποιες αδυναμίες σου, μικρά κενά απ’τα οποία θα μπορεί να πιαστεί ώστε να γίνεις πιο προσιτός. Αν παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως υπερβολικά «τέλειο», αψεγάδιαστο, είναι αρκετά πιθανό να την απομακρύνει.

ΜΗΝ επιδεικνύεσαι. Αν είναι φανερό πως προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις με όσα κατάφερες ή πέτυχες, θα χάσει κάθε σεβασμό προς το άτομο σου.

Δείξε ότι έχεις υψηλά standards και την κρίνεις βάσει αυτών, όχι πως είσαι μαζί της επειδή δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. Όσο χαζό και αν είναι, πρέπει να νιώθει πως μπορεί να έχεις οποιαδήποτε άλλη αλλά επέλεξες να είσαι με αυτή, επειδή είναι φοβερά μοναδική και ιδιαίτερη. Ναι ξέρω..

Όσα λες, να τα πιστεύεις. Αν πιστεύεις όσα λες για πτυχές του χαρακτηρά σου που φανερώνεις, θα τις πιστέψει και αυτή καθώς κατά βάση εξετάζει όχι το αν λογικά ισχύουν όσα λες, αλλά το κατά πόσο τα πιστεύεις εσύ ο ίδιος.

Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να κρίνεις σε σεξουαλικό επίπεδο μία κοπέλα. Μεγάλο λάθος όσων χαρακτηρίζουν τις κοπέλες τσούλες. Θα κάνει ότι πιο βρώμικο μπορείς να φανταστείς αν σιγουρευτεί πως δεν θα την κακοχαρακτηρίσεις για αυτό.. και δεν θα το μάθουν οι φίλες της.

Για κάθε κλιμάκωση, πάρε την ευθύνη πάνω σου. Αν δεν το θεωρεί «λάθος της», θα κάνει οτιδήποτε. Κάντο «λάθος σου», ότι απλά συνέβη. Δεν έχει νόημα, εκτός αν είστε απομονωμένοι, να την καυλώσεις. Είναι προτιμότερο να την έχεις συναισθηματικά φορτισμένη.

Μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή συναισθηματικές εκρήξεις, επομένως είναι σημαντικό να μη της θυμώνεις. Είναι βασικό να καταλάβει ότι μπορείς να το διαχειριστείς. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να πατάς πόδι, αλλά φρόντισε να είσαι σε θέση να ελέγχεις τον εαυτό σου.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω είμαι βέβαιος ότι θα έχεις σημαντικά μεγαλύτερη επιτυχία με το άλλο φύλο. Είναι φυσικό επόμενο, βέβαια, πως όσο μεγαλύτερη επιτυχία έχεις, επομένως και περισσότερες επιλογές, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνεις σεξ με κάποια και να την παρατήσεις. Εξού και πολλές κατηγορούν τους άντρες ότι είναι καθίκια.

Shit happens.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET