BINGE WATCHING

Στο Guardians of the Galaxy 3, ο Groot θα πάρει επιτέλους τον ρόλο που του αξίζει!

WE ARE GROOT!

Default avatar

Γιάννης Μπελεσιώτης

6 Φεβρουαρίου, 2020

Μετά το Endgame, μείναμε να νοσταλγούμε τους αγαπημένους μας ήρωες που δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ ξανά στη μεγάλη οθόνη, καθώς και να περιμένουμε εναγωνίως για τα επόμενα βήματα του MCU και του τι θα δούμε στη Phase 4.

Προσωπικά, ο τίτλος που μου λείπει περισσότερο απ’ όλους είναι εκείνος των «Guardians of the Galaxy». Ο τρομερός συνδυασμός δράσης και μεγάλης ποσότητας χιούμορ, λείπουν πάρα πολύ. Καλοί οι υπόλοιποι Avengers, αλλά σαν τον Rocket, ένα ρακούν που κάνει σεξουαλικά αστεία, πραγματικά τίποτα και κανείς.

Παρ’ όλο που η επόμενη ταινία των Guardians αργεί, αυτό δε σημαίνει πως εμείς δε θα ενδιαφέρομαστε για οτιδήποτε νέο βγαίνει προς τα έξω. Έτσι λοιπόν, πέσαμε πρόσφατα σε κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Βιν Ντίζελ στο LADbible, ο οποίος δίνει τη φωνή του στον πολύ αγαπητό χαρακτήρα του Groot.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα νέο και μεγαλύτερο ρόλο του Groot.

Το πιτσιρίκι μας με λίγα λόγια μεγάλωσε και όπως είπε ο ηθοποιός για τη νέα ταινία: «Δύο λέξεις… Alpha Groot» που μας δίνει να καταλάβουμε ότι ο ρόλος του πλέον θα είναι πρωταγωνιστικός. Σύμφωνος με αυτή την εξέλιξη είναι και ο σκηνοθέτης της ταινία Τζέιμς Γκαν, ο οποίος πέρασε ένα διάστημα που δεν ξέραμε αν θα είναι στο τιμόνι του GOTG 3. Η ταινία αναμένεται να είναι κοντά μας το 2021 (παρόλο που είχε επιβεβαιωθεί για την αμέσως επόμενη χρονιά) και από τις δηλώσεις του Ντίζελ φαίνεται πως η δουλειά έχει ξεκινήσει.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο original Groot θυσιάστηκε στην πρώτη ταινία για να σώσει τους φίλους του. Έμεινε όμως ο γιος του, ο Baby Groot, που μας παρουσιάστηκε στο σίκουελ. Συνέχισε να μεγαλώνει κατά τη διάρκεια των ταινιών και μάλιστα πέρασε κι από τη φάση της επαναστατικής εφηβείας. Στο «Infinity War» τον είδαμε να εξαφανίζεται στο snap του Thanos, αφού όμως βοήθησε τον Thor να φτιάξει το σφυρί του.

Στο «Endgame» τον βλέπουμε να επιστρέφει και στο τέλος της ταινίας μπαίνει στο διαστημόπλοιο μαζί με τους υπόλοιπους Φύλακες και φυσικά τον Thor, τη μεταγραφή αεροδρομίου μας.

https://www.youtube.com/watch?v=NYRT4mw0RC0

Ευτυχώς να λέμε, που μέσα στην αναμονή μας υπάρχουν μερικές τέτοιες ενδιαφέρουσες ειδησούλες, για να την κάνουν πιο εύκολη. Δώστε επιτέλους στον Groot τον ρόλο που τόσο αξίζει. WE ARE GROOT!!!

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET