fbpx

GNTM3: Μετά τη Μαρινέλα και το Σήφη, αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν έρθει κοντά!


Αν θυμάστε, πριν δυο εβδομάδες περίπου, άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα κουτσομπολιά περί ειδυλλίου στο GNTM. Αυτά αφορούσαν τον Σήφη και τη Μαρινέλα, οι οποίοι μας το έκαναν το λιγότερο ξεκάθαρο ότι ισχύουν, στο χθεσινό επεισόδιο.

Γενικότερα, το θέμα μας χθες δεν ήταν το καμπέέέιν όπως λένε τα παιδιά, αλλά το νταλαβέρι που παίζει μεταξύ των δύο μοντέλων. Τόσο οι ίδιοι, όσο οι κριτές και οι υπόλοιποι παίκτες, βάλθηκαν να μας το κάνουν πιο εμφανές πεθαίνεις, κι εμείς, μιας και είχαμε ήδη τη βάση για να το πιστέψουμε, πλέον το έχουμε δέσει κόμπο. Το πρώτος ζεύγος είναι γεγονός.

#1 Μη σου πω ότι περιμέναμε και έκτακτο

#2 Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

#3 Θα γίνουν ακόμα καλύτερες οι Δευτέρες μας!

#4 Κάποιοι το πήγαν too far

#5 Πλέον δεν τους σταματάει τίποτα!

#6 Δεν έπεσες και εντελώς έξω…

Με αυτό το τελευταίο tweet, δίνω πάσα στο επόμενο θέμα, που είναι το τρίτο πρόσωπο που λέγεται ότι μπαίνει ανάμεσα στα πιτσουνάκια. Όπως το πάνε, φέτος από ριάλιτι μοντέλων θα μείνει μόνο το ριάλιτι. 

Σε κάθε περίπτωση, ο εισβολέας της σχέσης του Σήφη και της Μαρινέλας φαίνεται να είναι ο Ηρακλής, ο οποίος να σημειώσουμε πως εκτός παιχνιδιού έχει κοπέλα, η οποία λογικά δεν περνάει και την καλύτερη φασούλα της αυτή τη στιγμή. Λέγεται μάλιστα ότι ο Σήφης θα πετύχει τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές στην κουζίνα, κι εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι drama alert!

Ωστόσο, το κεφάλαιο σχέσεις στο GNTM δεν κλείνει εδώ, αφού γεννιούνται κι αλλού έρωτες σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ένας εξ αυτών, είναι μεταξύ Μαριαγάπης και Αιμιλιάνο, και χθες, σε κάποιο σημείο, πήραμε μια μικρή επιβεβαίωση. Στα επόμενα επεισόδια όμως θα γίνει πιο φανερό, ενώ μάλιστα το μεταξύ τους θα καταλήξει και σε σχέση.

View this post on Instagram

visionary

A post shared by EMILIANO (@emiliosmarku) on

Τα λες όμως και προβλέψιμα τα δύο αυτά ζευγάρια για τα οποία κυκλοφορούν φήμες τον τελευταίο καιρό, οπότε δεν πέσαμε από τα σύννεφα.

Ομολογουμένως, σοκ πάθαμε από όσα ακούγονται ανάμεσα σε Έντουαρντ και Ρασέλ, καθώς και Αντρέα και Liia. Ναι, εκεί πια μας ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι. 

Για τους πρώτους μίλησε η Αλεξάνδρα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, λέγοντας συγκεκριμένα: 

Έφυγα αρκετά νωρίς, οπότε δεν ξέρω αν έχουν δημιουργηθεί ζευγάρια και ποια είναι αυτά. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για τον Έντουαρντ και τη Ρασέλ, αλλά και αυτό όχι με πολύ σιγουριά.

Η Ρασέλ είναι κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που δείχνει και είναι κρίμα, γιατί αδικείται. Αλλά προφανώς είναι κάποιος ρόλος που θέλει να στηρίξει μέχρι τέλους. Πιστεύω πως τον τελικό θα είναι ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής. Αυτή είναι η τριάδα μου.

Τέλος, για τη δυάδα Αντρέας – Liia, δεν έχουμε να πούμε πολλά, μόνο ότι έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό και πως αποτελούν το νέο ζεύγος του GNTM σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε». Το extreme makeover της Liia αλλάξε τον τρόπο που τη βλέπει ο Αντρέας κι αυτό φάνηκε από την αρχή.

Τι γίνεται ρε παιδιά;

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET