Τιβί

GNTM: Μάθαμε τις τρεις δοκιμασίες του τελικού και φαίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες!

Μία εβδομάδα έμεινε σχεδόν, θα περάσει!

Neopolis Team

9 Δεκεμβρίου, 2019

Από την ημέρα που επέστρεψαν οι τρεις κοπέλες στο παιχνίδι (Ελευθερία, Πόπη και Εμμανουέλα) φοβηθήκαμε λίγο για το πόσο ακόμα θα περιμένουμε μέχρι τον τελικό, ωστόσο η απάντηση-καθησυχασμός μας ήρθε με το ένα επιπλέον επεισόδιο την εβδομάδα. Κι ενώ η αναμονή από την Τρίτη μέχρι τη Δευτέρα ήταν αρκετά μεγάλη, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε GNTM και για τις επόμενες δύο Πέμπτες.

Αυτό αποφασίστηκε για να φτάσουμε κάποια στιγμή και στο τέλος, πράγμα που αναμένεται να γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, την άλλη Πέμπτη δηλαδή (κάπως γρήγορα μας φάνηκε τώρα αυτό)!

https://www.instagram.com/p/B5pXlGBq3cB/?utm_source=ig_web_copy_link

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, οι αποχωρήσεις θα είναι τέσσερις, καθώς όπως φάνηκε στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο (9/12), δύο θα είναι οι κοπέλες που θα φύγουν από το σπίτι. Συγκεκριμένα, Πόπη Γαλέτσα, Κωνσταντίνα Φλώρου, Άννα Χατζή και Ίλντα Κρόνι θα διαβούν την πόρτα της εξόδου, με την τελική 5άδα που θα ταξιδέψει μέχρι το Μιλάνο για τον ημιτελικό να αποτελείται από τις Κέισι, Κάτια, Μαρία, Χαρά και Άννα-Μαρία. Οι δύο που δε θα τα καταφέρουν εκεί είναι η Χαρά Παππά (το οποίο γνωρίζουμε εδώ και καιρό, αφού βγήκαν φωτογραφίες της να κυκλοφορεί με τον σύντροφο στην Ηγουμενίτσα) και η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Οπότε μένουν Κέισι, Κάτια και Άννα-Μαρία στο μεγάλο τελικό, με την πρώτη βαθμολογία του να έχει ήδη περαστεί, αφού τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει και οι 3 τελικές δοκιμασίες.

Σύμφωνα με «TV Έθνος», η πρώτη φωτογράφιση πραγµατοποιήθηκε σε προεδρική σουίτα µεγάλου ξενοδοχείου της Αθήνας, µε τα κορίτσια να ποζάρουν φορώντας πανάκριβα κοσµήµατα. Σε αυτό το σετ η αγαπημένη του κοινού, Αννα-Μαρία Ηλιάδου, παίρνει τέσσερα δεκάρια, ενώ η δεύτερη, Κάτια, παίρνει τρία 10άρια και ένα 8άρι από τον Άγγελο Μπράτη (όταν λέμε ότι είναι δικό μας παιδί, δε μας πιστεύουν).

Η δεύτερη φωτογράφιση έχει διαφορετικό ύφος, αφού οι τρεις διεκδικήτριες έπρεπε να φωτογραφηθούν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε κάποιο γνωστό µπαρ των βορείων προαστίων, ενώ στην τρίτη τα τρία μοντέλα βγαίνουν φωτογραφία αγκαλιά µε τους συντρόφους τους µε θέα την Ακρόπολη, εν µέσω µιας βροχερής αισθησιακής νύχτας.

Μέχρι στιγµής οι πληροφορίες θέλουν να προηγείται η Κάτια Ταραµπάνκο και να ακολουθεί µε μικρή διαφορά η Άννα Μαρία. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει κάτι, καθώς θα έχει και το κοινό λόγο στην ψηφοφορία, η οποία θα βγει ζωντανά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Εμείς θα ρίξουμε την ψήφο μας στην Άννα-Μαρία για ευνόητους λόγους, ελπίζουμε να ψηφίσετε κι εσείς με σύνεση και να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα (δεχόμαστε βέβαια και νίκη της Κέισι). 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Πέθανε ο Μichael Gambon, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ντάμπλντορ στο Χάρι Πότερ!

EVENTS

Σymposio Festival: 1η Οκτωβρίου το μεγάλο comeback στη Βαρβάκειο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET