fbpx

GNTM: Απογοήτευση το χθεσινό makeover των κοριτσιών, τις δίκασε το Twitter!


Η μεγάλη ημέρα πέρασε και πλέον θα παρακολουθούμε την πορεία των κοριτσιών στο παιχνίδι με το νέο τους λουκ. Το οποίο δεν προκάλεσε τις ίδιες αναστατώσεις με τις περσινές και σαν να μας στεναχώρησε αυτό το γεγονός, γιατί αλλιώς τα περιμέναμε. Κι εκτός αυτού, κρίνοντας κι από τα σχόλια στο τουίτερ, δε δικαιολογούνταν τέτοια ωριμότητα και αποδοχή της κατάστασης ρε παιδιά. Οι αλλαγές δεν ενθουσίασαν και τόσο το κοινό και για να λέμε του στραβού το δίκιο, ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που τα πειράματα των ειδικών πήγαν κατ’ ευχήν.

Ένα άλλο κακό που σημειώθηκε επίσης, είναι πως τα κορίτσια της FF, ή που ήταν αρκετά τυχερά όσον αφορά το κούρεμα που επιλέγει για αυτά -κι ας ήταν extreme-, είτε δεν τους πειράχτηκε σχεδόν τρίχα. Ε, για ποια θεία δίκη μιλάμε μετά;

Σε κάθε περίπτωση, τα λουκ άλλαξαν (όχι για καλό όλων) και το τουίτερ έπαιξε μπαλίτσα:

Εμμανουέλα 

Η Εμμανουέλα υπέστη μεγάλη μεταμόρφωση, όχι τραγική, αλλά σε ορισμένες φάσεις φέρνει λίγο στα παρακάτω:

Κέισι

Η Κέισι ήταν από τις τυχερές, με μόνη διαφορά μεταξύ του πριν και του μετά να αποτελεί το χρώμα των μαλλιών της. Το οποίο ελάχιστα φαίνεται παρεμπιπτόντως, αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε από το να γκρινιάξει λίγο.

Σουζάνα

Η Σουζάνα ζορίστηκε μέχρι να αποδεχτεί το νέο της κούρεμα και χρώμα μαλλιών, αλλά και πάλι, σε σχέση με κάποιες από τις περσινές κοπέλες, γρήγορα προχώρησε η διαδικασία.

Μαρία

Απογοήτευση και γκρίνια από την πλευρά της Μαρίας, η οποία πέρασε ακριβώς τα ίδια με την περσινή Ερμίδου. Και όσον αφορά τα στάδια αποδοχής του λουκ, αλλά και στο ίδιο το λουκ.

Άννα

Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε τι ακριβώς πειράχτηκε στο λουκ της Άννας και καταλήξαμε στο ότι μάλλον έχει να κάνει με το χρώμα. Μάλλον…

Ασημίνα

Η Ασημίνα ομολογουμένως βγήκε αγνώριστη από το makeover, αλλά όχι με την καλή την έννοια. Άλλαξε μήκος, άλλαξε χρώμα, αλλά όλα αυτά προς το χειρότερο.

Μαρίνα 

Στην οντισιόν της Μαρίνας είχαν ακουστεί οι κριτές να λένε ότι το μαλλί της χρειάζεται δουλειά και απ’ ό,τι καταλάβαμε χθες, δεν είχαν καλό σκοπό…

Ίλντα

Οι γνώμες για την εμφάνιση της Ίλντα διίστανται. Μεγάλη αλλαγή, η οποία ορισμένους δεν τους χάλασε, ενώ σε άλλους πάλι, δεν τους άρεσε καθόλου!

Ιωάννα

Πετυχημένη η νέα της εμφάνιση και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα από την παλιά της.

Σπυρούλα

Η Σπυρούλα επίσης την έβγαλε καθαρή, καθώς λίγο την ψαλίδα της πήραν και ήταν έτοιμη.

Κωνσταντίνα

Κι ενώ όλοι ενθουσιάστηκαν που κόπηκε αυτή η περίσσεια μαλλούρα της, η ίδια δεν έδειξε το ίδιο χαρούμενη. Από τους χρήστες του τουίτερ όμως, κατατάσσεται στις καλύτερες μεταμορφώσεις.

Γκλόρια

Η Γκλόρια φανερά απογοητευμένη με την εικόνα της στον καθρέφτη, παραδέχτηκε πως με την έξοδό της από το παιχνίδι σκοπεύει να επαναφέρει το παλιό της λουκ.

Νίνα 

Ένα ισιωματάκι παίχτηκε κι αυτό ήταν όλο. Από εκεί και πέρα δε διακρίναμε καμία αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά η αλήθεια είναι πως δε θα μπορούσαμε να τη φανταστούμε με κάτι διαφορετικό.

Όλγα 

Όλο για μόντερν γκερλ ακούμε να μιλάνε στο GNTM και μόνο έτσι δε χαρακτηρίζεις την εμφάνιση της Όλγας…

Ελευθερία

Την περιμέναμε την αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς το ξεβαμμένο κόκκινο με το οποίο μπήκε στο παιχνίδι και το μήκος δεν έκαναν καμία αίσθηση, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά…

Χαρά

Το χαμόγελο της Χαράς σβήστηκε από τα χείλη της (για λίγο) κυρίως λόγω των αφελειών. Δεν την αδικούμε από τη μία, από την άλλη όμως δεν τα λες και τραγικά τα πράγματα.

Κάτια 

Η Κάτια παρά το γεγονός ότι έκανε ένα αρκετά extreme λουκ, το πήγε αρκετά καλά (δυστυχώς) και ενθουσιάστηκε τόσο η ίδια όσο και ο κόσμος που την είδε.

Μαρτίνα 

Κι ενώ περιμέναμε οι ειδικοί να βάλουν όλο τους το είναι για το χειρότερο αποτέλεσμα, τελικά την έβγαλε με λίγο ξάνοιγμα του χρώματος κι αφέλειες…

Άννα-Μαρία

Όχι τίποτα το σπουδαίο, αλλά ακόμα κι έτσι παραμένει πανέμορφη και φαβορί να το σηκώσει.

Κι εδώ μια σύνοψη του χθεσινού makeover

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET