Τιβί

Ο Light είπε όχι στο Survivor γιατί… εδώ μαλώνει από την πολυτελή του έπαυλη, φαντάσου εκεί!

Δεν πας έτσι εύκολα από το ένα άκρο στο άλλο.

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2021

Σε μια αποκαλυπτική (για τα πλούτη του) συνέντευξη προχώρησε ο Light στην εκπομπή Mega Star, που έκανε το μεγάλο comeback στα Σαββατοκύριακά μας και φαίνεται πως θα φέρνει συχνά τέτοιες προσωπικότητες για σοβαρές δηλώσεις.

Παράπονο δεν έχουμε όμως, μιας και χωρίς αυτή δε θα μαθαίναμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη μεταξύ των δύο μεγαθήριων της μουσικής βιομηχανίας, Light και Snik. Όλοι ξέραμε πως υπάρχει μια σκληρή κόντρα ανάμεσα στους δύο τράπερζ, η οποία ωστόσο έχει καταλαγιάσει και πλέον ο καθένας κοιτάει την καριέρα του.

Όπως ανέφερε ο πρώτος στη συνέντευξή του:

Ήρθαμε κάποια στιγμή σε ρήξη που κανείς από τους δυο δεν ήθελε να κάνει πίσω, εκεί χωρίσαμε και τους δρόμους μας. Μαλώσαμε, στραβώσαμε… το σημαντικό είναι ότι από όλο αυτό βγήκε πολλή καλή μουσική. Όταν πέρασε κάποιος καιρός συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό να χωρίσουμε, δεν σκότωσε κανένας τη μάνα κανενός.

Κάπως έτσι λοιπόν, τα χέρια δόθηκαν – μέσω ενός κοινού γνωστού -, το feud ανάμεσά τους έπαψε να υφίσταται και άρα πιθανώς να μην ξαναδούμε άγρια σκηνικά σε βραβεία του Mad όπως το 2019. Αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Ωστόσο, η αγαπημένη μας κουβέντα που έγινε στην εκπομπή Mega Star, ήταν για την πρόταση συμμετοχής στο Survivor 4 που δέχτηκε.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, τα ριάλιτι της Ελλάδας δεν είναι πολύ του επιπέδου του, γιατί όπως είναι φυσικό, όταν τραγουδάς για πουτ@νες και γκάνια περιμένεις αντίστοιχα μια πιο κλασάτη πρόταση να σου χτυπήσει την πόρτα, εξού και η αρνητική του απάντηση στο παιχνίδι επιβίωσης.

Και επειδή, ως γνωστόν, οι τράπερς έχουν γούστα ακριβά, εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελεί ο Light, ο οποίος αποκαλύπτοντας το λόγο που είπε το όχι στο Survivor, μας μίλησε για την έπαυλη και τις πολυτέλειες που του χαρίζει:

Εγώ θα πήγαινα να μάλωνα για ένα κομμάτι καρύδα, για ένα sleeping bag και για μία μπανάνα και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα να το παίξω τι; Εγώ αν πάω εκεί πέρα και μου πούνε πρέπει να κοιμηθείς σε βρεγμένη άμμο, δεν θες να ακούσεις τώρα τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα. Εδώ μαλώνω από την έπαυλη μου που έχω 40 βαθμούς και κυκλοφορώ χωρίς μπλούζα και τρώω όλη μέρα… Φαντάσου να πήγαινα εκεί να έτρωγα καρύδες και να κοιμάμαι στη βροχή. 

Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, πάλι καλά που αρνήθηκε κι επέλεξε να μείνει στην έπαυλή του με τους δούλους του να τον υπηρετούν, Φιλιππινέζες να του κουνούν φύλλα για αέρα και το προσωπικό της κουζίνας να του ετοιμάζει γκουρμεδιές, γιατί μια τόσο ξαφνική αλλαγή στην καθημερινότητα ένας Θεός ξέρει πού θα οδηγούσε.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET