ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Να γιατί είναι καλύτερο να κάνεις μπάνιο το βράδυ κι όχι το πρωί!

Αν είσαι από εκείνους που μπαίνουν στην μπανιέρα τα βράδια, τότε είσαι κομπλέ. Διάβασε απλώς παρακάτω να δεις τα οφέλη του βραδινού… μπανιαρίσματος! Αν πάλι προτιμάς το πρωινό ντους, αφού έτσι νιώθεις πιο φρέσκος στη σχολή, τότε καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς. Υπάρχει λόγος που καθιστά το μπάνιο τις βραδινές ώρες πιο σημαντικό, δεν […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

19 Απριλίου, 2018

Αν είσαι από εκείνους που μπαίνουν στην μπανιέρα τα βράδια, τότε είσαι κομπλέ. Διάβασε απλώς παρακάτω να δεις τα οφέλη του βραδινού… μπανιαρίσματος!

Αν πάλι προτιμάς το πρωινό ντους, αφού έτσι νιώθεις πιο φρέσκος στη σχολή, τότε καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς. Υπάρχει λόγος που καθιστά το μπάνιο τις βραδινές ώρες πιο σημαντικό, δεν το λέμε έτσι.

Είναι σημαντικό για την υγεία της επιδερμίδας σου να πλένεσαι τη νύχτα αντί την ημέρα, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Πέραν της ζέστης και της εφίδρωσης που αυτή συνεπάγεται, κατά τις εποχές αυτές κι ιδιαίτερα την άνοιξη, υπάρχουν πολλά αλλεργιογόνα στον αέρα όπως η γύρη, από τα οποία καλό είναι να απαλλαχθείς πριν πέσεις για ύπνο.

Εσύ καλέ μου φίλε που είσαι επιρρεπής στις αλλεργίες, φαντάζομαι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα!

Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι το βραδινό ντους βοηθάει στον ύπνο, πράγμα για το οποίο δε νομίζω να αμφέβαλλε ποτέ κανείς. Το ζεστό νερό κι η χαλάρωση που σου προσφέρει, σε προετοιμάζει για έναν εξίσου χαλαρό κι ήρεμο ύπνο. Φρόντισε μόνο να γίνεται το πολύ 90 λεπτά πριν πέσεις στο κρεβάτι.

Βέβαια επειδή όλα μια συνήθεια είναι κι επειδή κανείς δεν είπε πως είναι εύκολο να αλλάζεις το πρόγραμμα σου έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο, απλώς δοκίμασε λίγες φορές την τακτική αυτή κι αν τελικά είναι αποτελεσματική και για σένα, τότε μάλλον δε θα δυσκολευτείς να την υιοθετήσεις!

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DUST+CREAM έκανε την Αναστασία πιο «Όμορφη» από ποτέ στο νέο της video clip!

ΣΤΥΛ

Το Pyjama Party της Tezenis είχε τα πιο cozy vibes με πρωταγωνιστή τη νέα pyjama collection!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τρία πράγματα να προσέξεις στα 20 σου για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET