ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Frulite BOOST: Η οικογένεια του Frulite ανανεώνεται με γεύσεις που σε γεμίζουν ενέργεια!

Ενώ παίζει και ο πρώτος Under the Cap διαγωνισμός με πολλά δώρα.

Neopolis Team

23 Ιουνίου, 2020

Το Frulite OnΤheGo, ο δυναμικός χυμός ψυγείου της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανανεώνεται και από φέτος είναι διαθέσιμος με τη νέα ονομασία Frulite Boost, στοχεύοντας να μας συστήσει μία νέα δυνατή εμπειρία φυσικής ενέργειας. Στις δύο ανανεωμένες και απολαυστικές γεύσεις της ανατρεπτικής σειράς, έρχεται να προστεθεί μια ακόμα μοναδική γεύση.

Το νέο Frulite Boost και με χυμό από κόκκινα super fruits, Αρώνια, Ρόδι, Acai που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Ακολουθώντας σταθερά τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, το αγαπημένο brand δε θα μπορούσε να μη συμπεριλάβει στην ανανεωμένη σειρά Frulite Boost μία νέα συναρπαστική γεύση με κόκκινα φρούτα, τα οποία είναι γνωστά τόσο για τα θρεπτικά τους συστατικά, όσο και για τις ισχυρές τους αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το δελεαστικό χρώμα του νέου χυμού και η μοναδική του γεύση θα σας δώσουν το Boost που αναζητάτε στην καθημερινότητα σας.

Η σειρά Frulite Boost με το ενεργειακό πακέτο που περιλαμβάνει guarana, ginseng και φυσική καφεΐνη και είναι ενισχυμένο με βιταμίνες B, C, E, υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές ενέργειας, ενώ η μοντέρνα αισθητική του μπουκαλιού, που αναδεικνύει το φυσικό χρώμα του χυμού μάς προκαλεί να το δοκιμάσουμε.

H Γεωργία Ζίττη, Marketing Manager Juices, Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε:

Ακολουθώντας την τάση της αγορά για τα κόκκινα φρούτα και την ανάγκη του νεανικού κοινού για έξτρα φυσική ενέργεια απαντάμε με το λανσάρισμα ενός νέου κωδικού, Frulite Boost, Αρώνια, Ρόδι, Acai ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε διαρκώς στις ανάγκες των καταναλωτών. Παράλληλα, υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που αφορά όλη την οικογένεια των χυμών Frulite και δίνει τη δυνατότητα στους νικητές να επιλέξουν τα δώρα τους, ακριβώς όπως επιλέγουν τη γεύση που τους ταιριάζει!

Ο under the cap διαγωνισμός, που τρέχει μέχρι τέλος Αυγούστου για πρώτη φορά, αφορά σε όλες τις συσκευασίες Frulite 1 λίτρου και δίνει τη δυνατότητα για 90 instant wins super δώρων κάθε μέρα, 12 κάθε εβδομάδα μετά από κλήρωση, και ένα μεγάλο δώρο μετά από κλήρωση στο τέλος της ενέργειας. Οι νικητές μάλιστα των εβδομαδιαίων και ο μεγάλος νικητής στο τέλος του διαγωνισμού μπορούν να επιλέξουν το δώρο τους μέσα από μια σειρά συναρπαστικών επιλογών, ανάλογα με το Frulite Zone που τους αντιπροσωπεύει.

Τα δώρα που διεκδικούν είναι 6μηνη συνδρομή Netflix, δωροκάρτες για αθλητικά καταστήματα COSMOS sports ή online gaming και ιμάντες γυμναστικής, για τις εβδομαδιαίες κληρώσεις, αλλά και LG Smart TV, Sony playstation 4 και πολύ-όργανο γυμναστικής, για τη μεγάλη κλήρωση.

Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε τη Frulite στο:

Website: https://frulite.gr/ & /www.frulite.gr/boost

Facebook: facebook.com/Frulite/ & facebook.com/FruliteBoost/

Instagram: instagram.com/frulite/ & instagram.com/fruliteboost/

YouTube: youtube.com/user/FruliteJuices/ & youtube.com/c/fruliteboost

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET