ΕΛΛΑΔΑ

Κι όμως συμβαίνει | Φοιτήτριες του ΑΠΘ εκδίδονται για να καλύψουν τα έξοδά τους!

Το πρωί φοιτήτριες. Τα βράδια …ιερόδουλες! Αυτή είναι η αποκάλυψη της εφημερίδας Espresso, σύμφωνα με την οποία φοιτήτριες που εκδίδονται για να καλύψουν τα έξοδά τους, συνεχίζουν κανονικά τις σπουδές τους, εν προκειμένω στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παρόλο που η κοινή γνώμη δείχνει να σοκάρεται, η αλήθεια είναι πως …όλοι γνώριζαν. Κάποιοι δεν το έλεγαν […]

Neopolis Team

3 Μαρτίου, 2016

Το πρωί φοιτήτριες. Τα βράδια …ιερόδουλες! Αυτή είναι η αποκάλυψη της εφημερίδας Espresso, σύμφωνα με την οποία φοιτήτριες που εκδίδονται για να καλύψουν τα έξοδά τους, συνεχίζουν κανονικά τις σπουδές τους, εν προκειμένω στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Παρόλο που η κοινή γνώμη δείχνει να σοκάρεται, η αλήθεια είναι πως …όλοι γνώριζαν. Κάποιοι δεν το έλεγαν πουθενά, ορισμένοι το σιγοψιθύριζαν, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που το βροντοφώναζαν γινόμενοι γραφικοί και καταπατώντας την προσωπική ζωή της εκάστοτε κοπέλας. Διότι αν όντως μοιάζει σοκαριστικό στα μάτια κάποιων, τότε αυτοί θα έπρεπε να κάνουν κάτι που θα βγάλει αυτές τις κοπέλες από το αδιέξοδο. Όσες τουλάχιστον, το έκαναν εξαναγκασμένες κι όχι από επιλογή. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη δεύτερη κατηγορία. Ναι, υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις κρίνουμε. Τόσο απλά…

Ας επιστρέψουμε στο δημοσίευμα όμως, το οποίο βασίζεται σε έναν σημαντικό αριθμό αγγελιών που εντοπίστηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα εύρεσης συνοδών πολυτελείας, τόσο στην Αθήνα όσο και την Θεσσαλονίκη. Αγγελίες οι οποίες μοιάζουν με τις εξής:

«Είμαι η Βίκυ, φοιτήτρια 22 ετών στη Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες στο χώρο σας αντί αμοιβής 100 ευρώ. Απόλυτη εχεμύθεια μοναδικές στιγμές με πάθος».

«Είμαι η Νάντια και είμαι έτοιμη να ικανοποιήσω κάθε επιθυμία σου. Είμαι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη».

«Ονομάζομαι Ανατολή, είμαι 20 ετών, φοιτήτρια στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και προσφέρω καυτές στιγμές για άνδρες και γυναίκες. Έρχομαι στο χώρο σου με 100 ευρώ την ώρα».

Χαρακτηριστικό της κατάστασης, είναι το γεγονός πως οι εν λόγω αγγελίες «κατεβαίνουν» από το site σε περιόδους εξεταστικής, όταν δηλαδή οι φοιτήτριες έχουν φόρτο εργασίας από τη σχολή τους. Δεν αργούν ωστόσο να επιστρέψουν, μιας και η πολυέξοδη φοιτητική ζωή, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Κλείνοντας, καλό είναι να αναφέρουμε πως το ρεπορτάζ ελέγχεται, από την στιγμή που σε αντίστοιχα sites μπορεί ο καθένας να δημοσιεύσει ό,τι θέλει. Το γεγονός δηλαδή, πως η περιγραφή κάνει λόγο για νεαρές φοιτήτριες, δε σημαίνει απαραίτητα πως αυτή είναι η αλήθεια…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Humanity Greece: Το Όραμα του Εθελοντισμού και η φωταγώγηση της Ελλάδας προς τιμή των εθελοντών!

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET