ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η φοιτήτρια της χρονιάς | Ρίσκαρε τη ζωή της για να μην της κλέψουν την ….πτυχιακή!

Μπορούμε να ταυτιστούμε με την 26χρονη φοιτήτρια. Μπορούμε να νιώσουμε τον ζήλο της προκειμένου να αποκακρύνει τον ληστή της. Άλλωστε, το ίδιο θα πράτταμε κι εμείς. Η Noxolo Ntusi είναι ξεκάθαρα το πρόσωπο της ημέρας. Και του χρόνου ολόκληρου μη σας πούμε. Η φοιτήτρια από το Γιοχάνεσμπουργκ τα έβαλε κυριολεκτικά με τον κακοποιό της. Σύμφωνα […]

Neopolis Team

15 Σεπτεμβρίου, 2017

Μπορούμε να ταυτιστούμε με την 26χρονη φοιτήτρια. Μπορούμε να νιώσουμε τον ζήλο της προκειμένου να αποκακρύνει τον ληστή της. Άλλωστε, το ίδιο θα πράτταμε κι εμείς.

Η Noxolo Ntusi είναι ξεκάθαρα το πρόσωπο της ημέρας. Και του χρόνου ολόκληρου μη σας πούμε. Η φοιτήτρια από το Γιοχάνεσμπουργκ τα έβαλε κυριολεκτικά με τον κακοποιό της. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, η κοπέλα έδωσε πραγματική μάχη για να προφυλάξει τη τσάντα της.

Ο λόγος που πάλεψε σκληρά η φοιτήτρια στη μοριακή βιολογία είναι γιατί στο περιεχόμενο της τσάντας υπήρχε το μοναδικό αντίγραφο της πτυχιακής της. Αν το έχανε, τότε θα καθυστερούσε η αποφοίτησή της για έναν χρόνο.

Το βίντεο έγινε viral και η ίδια δήλωσε στο BBC: «Σκεφτόμουν το πτυχίο μου. Είχα σχεδόν τελειώσει το γράψιμο και δεν θα τους άφηνα να κλέψουν την εργασία».

Προφανώς όταν σε απειλεί κάποιος με όπλο και προσπαθεί να σε κλέψει δίνεις τα πράγματα σου χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά με τη πτυχιακή δεν παίζουμε κύριοι.

https://youtu.be/NXZm0uh9pk0

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET