ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτήτρια του Ναυτικού πέθανε λίγες μέρες αφού παρουσίασε πυρετό άγνωστης αιτίας!

Η 19χρονη βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής όταν ανέβασε ανεξήγητα μεγάλο πυρετό.

Neopolis Team

25 Αυγούστου, 2022

Με μια τραγική είδηση ξημερώνει η Πέμπτη, καθώς ναυτική δόκιμος έχασε τη ζωή της ύστερα από μάχη που έδινε στη ΜΕΘ.

Όπως σημειώνεται από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η νεαρή κοπέλα λάμβανε μέρος στο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, όπου συμμετείχαν 158 δόκιμοι σε δύο πλοία.

Η 19χρονη δόκιμος, η οποία μόλις είχε τελειώσει το πρώτο έτος της σχολής, επέβαινε στο «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ», όταν την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, εμφάνισε πυρετό. Της χορηγήθηκαν αμέσως αντιπυρετικά και αντιβίωση, ωστόσο τα συμπτώματα επέμεναν. Τα δύο πλοία κατευθύνονταν προς Νάπολη, αλλά λόγω της κατάστασης της κοπέλας επέσπευσαν τον κατάπλου. Με το που έφτασαν στην πόλη της Ιταλίας, η δόκιμος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ στο σημείο μετέβησαν και γιατροί από την Ελλάδα

Σύμφωνα ξανά με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η κλινική εικόνα της 19χρονης παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση τις πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου κατέληξε σήμερα τις πρωινές ώρες. Η οικογένειά της ενημερώθηκε αμέσως, ενώ η σορός της κοπέλας θα μεταφερθεί στην Ελλάδα με C-130.

Προς το παρόν τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με το Mega, η άτυχη κοπέλα εμφάνισε πυρετό και παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία, από άγνωστη αιτία, ενώ δύο ημέρες αργότερα εξέπνευσε σε νοσοκομείο της Νάπολης.

Εμπύρετοι φέρονται να είναι δύο ακόμα δόκιμοι, ωστόσο τα περιστατικά δε δείχνουν να σχετίζονται με αυτό της κοπέλας αλλά περισσότερο παραπέμπουν σε δηλητηρίαση. Οι δύο δόκιμοι έχουν παρουσιάσει ήπια συμπτώματα με χαμηλό πυρετό και είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό, ωστόσο για προληπτικούς λόγους έχουν μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Νάπολης που βρισκόταν και η 19χρονη.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Κατέρρευσε τμήμα από το ταβάνι και οι φοιτητές έδωσαν μάθημα δίπλα στα μπάζα!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλεται αύριο η εξεταστική στα πανεπιστήμια της Αττικής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Πατρών έφτιαξαν μινιατούρα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με ζυμαρικά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ εμπνέεται από το ΠΑΜΑΚ και φέρνει τη δική του εφαρμογή με όλα τα αναγκαία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET