ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτήτρια στην Κρήτη έβγαλε νοκ άουτ κλέφτη που άρπαξε την τσάντα της φίλης της!

Κάρμα is a bitch!

Neopolis Team

21 Φεβρουαρίου, 2022

Λογικά, ο μεγαλύτερος φόβος ενός τσαντάκια είναι να την πέσει στο λάθος άτομο. Και όπου λάθος άτομο, βάλε κάποιον που ξέρει από πολεμικές τέχνες, ασχολείται με τον στίβο και γενικότερα είναι παιδί του αθλητισμού.

Δυστυχώς, στην περίπτωση του επίδοξου κλέφτη από την Κρήτη, ο φόβος αυτός έγινε πραγματικότητα κι εκεί που νόμιζε ότι κατάφερε να αποσπάσει την τσάντα μιας κοπέλας, αυτό που κατάφερε στ’ αλήθεια ήταν να κερδίσει μερικά χτυπήματα που τον έβγαλαν νοκ άουτ. Κάρμα ιζ ε μπιτς…

Ας μιλήσουμε όμως λίγο και για την ηρωίδα της ημέρας, τη 19χρονη φοιτήτρια, η οποία προκειμένου να υπερασπιστεί τη φίλη της τα έβαλε με έναν κλέφτη! Where do we sign για να την κάνουμε και δική μας φίλη;;; 

Για την ιστορία, το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, στην πλατεία Κορνάρου, όπου οι δύο κοπέλες περπατούσαν και ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση. Όπως ανέφερε η ΚΡΗΤΗ TV, αποτέλεσμα αυτής ήταν να κλαπεί μία τσάντα, αλλά το σημαντικότερο, να ενεργοποιηθεί το karate kid που κρύβει μέσα της η Δήμητρα Σακαδάκη! 

Συγκεκριμένα, η φοιτήτρια Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, ούσα αθλήτρια πάλης, αποφάσισε να κυνηγήσει τον δράστη και να πάρει πίσω τα κλεμμένα. Πάντα μια τσάντα με χρήματα και κινητά είναι σημαντική, ωστόσο όταν αυτά ανήκουν σε μια φοιτήτρια που είχε μέσα τα λεφτά με τα οποία θα έβγαζε το μήνα, τότε το σενάριο να τη χάσεις γίνεται ακόμα χειρότερο.

Όπως η ίδια λέει, το τετ α τετ της με τον κλέφτη της άφησε μια σπασμένη μύτη, αλλά στο τέλος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον κρατήσει κάτω μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ένα ζευγάρι χειροπέδες της έλειπαν, για να κλείσει την υπόθεση από μόνη της.

Να βρείτε μια φίλη λοιπόν που είναι διατεθειμένη να ρισκάρει για να σας προστατεύσει όπως η Δήμητρα! Κι αν δεν τη βρείτε, γίνετε εσείς η Δήμητρα!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET