Είναι viral

Φοιτητής Μηχανικής φτιάχνει τρισδιάστατο εκτυπωτή σοκολάτας, αυτά τα μυαλά θέλουμε!

Sh*t up and take our money!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

7 Ιανουαρίου, 2020

Τέτοια νέα μυαλά θέλουμε να βγαίνουν προς τα έξω και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!

Η σοκολάτα, η γλυκιά μας απόλαυση (και αμαρτία), είναι εκείνη που αποζητάμε σε κάθε στιγμή της ζωής μας, οπότε και καθετί νέο βγαίνει σχετικό με αυτήν, καταφέρνει αυτομάτως να κάνει τα σαλάκια μας να τρέξουν. Ειδικά όταν μιλάμε για την κατασκευή ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή… σοκολάτας, ο οποίος έρχεται κατευθείαν από τα χεράκια δικού μας παιδιού, δηλαδή φοιτητή.

Εν όψει εξεταστικής και καθώς το άγχος μεγαλώνει, το ίδιο και η ανάγκη για λίγη παρηγοριά και υποστήριξη, έστω και γευστική, βρέθηκε στο δρόμο μας αυτό το θαύμα της τεχνολογίας, το οποίο υπόσχεται μεταξύ άλλων και κυριολεκτικό οφθαλμόλουτρο.

Βλέπεις, ο απόφοιτος φοιτητής μηχανικής από τη σχολή Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, Evan Weinstein, έβαλε σκοπό όχι μόνο να ευχαριστήσει τους γευστικούς μας κάλυκες, αλλά και τα ματάκια μας, με την εφεύρεσή του.

Το Cocoa Press του Evan, αποτελεί τον πρώτο επαγγελματικό εκτυπωτή σοκολάτας που δημιουργεί ευφάνταστα σχέδια, ό,τι κάνεις κέφι για την ακρίβεια, χρησιμοποιώντας ως υλικό την αγαπημένη μας, ένοχη, απόλαυση.

Εσύ σχεδιάζεις τη μορφή που θες και το μηχάνημα στο φέρνει έτοιμο στο πιάτο. Κυριολεκτικά!

Κι όπως είπε κι ο ίδιος πολύ εύστοχα:

Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι στο φαγητό με το οποίο οι άνθρωποι πραγματικά συνδέονται, και ειδικά όταν πρόκειται για σοκολάτα.

Ρώτα μας πόσο συνδεδεμένοι είμαστε μαζί της, να σου πούμε!

Πάντως, πρόκειται όντως για ένα μεγάλο επίτευγμα, μιας και μέχρι στιγμής έχουν βγει παρόμοια μηχανήματα, τα οποία όμως απευθύνονται σε ερασιτέχνες.

Ο Evan μάλιστα, έχει ρίξει πολλή δουλειά σε αυτό το εγχείρημα, το οποίο συγκρίνει με μια μηχανή ποπ κορν «που παράγει κάτι πολύ διαφορετικό ωστόσο», καθώς το μελετάει από το γυμνάσιο κιόλας, ενώ μόλις στο τελευταίο έτος κατάφερε να το «ζωντανέψει».

Give this man a chocolate cookie τέλος πάντων!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET