ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου παίξανε μπάσκετ για ενίσχυση Ορφανοτροφείου, αυτά θέλουμε να βλέπουμε!

Ένα μοναδικό εγχείρημα από τους φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου! Για 8η(!) συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για να ενισχύσουν οικονομικά το Ορφανοτροφείο «Ο Σωτήρ» στο γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης» το απόγευμα της Κυριακής, με όλους τους συμμετέχοντες να είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου. Ο κόσμος «αγκάλιασε» τη πρωτοβουλία αυτή για […]

Δαμιανός Σανταλίδης

2 Δεκεμβρίου, 2019

Ένα μοναδικό εγχείρημα από τους φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου!

Για 8η(!) συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για να ενισχύσουν οικονομικά το Ορφανοτροφείο «Ο Σωτήρ» στο γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης» το απόγευμα της Κυριακής, με όλους τους συμμετέχοντες να είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Ο κόσμος «αγκάλιασε» τη πρωτοβουλία αυτή για ακόμη μια φορά, όχι μόνο δίνοντας το συμβολικό 1€ της γενικής εισόδου, αλλά καταβάλλοντας και ακόμα μεγαλύτερα ποσά, αλλά και συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και πρώτης ανάγκης.

Η συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων συνεχίζεται έως 13 Δεκεμβρίου και ελπίζουμε να γίνει ακόμα μεγαλύτερη!

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο «Μπράβο» σε όλους τους φοιτητές που πήραν για 8η φορά αυτή την πρωτοβουλία και ας ελπίσουμε ότι τέτοιες προσπάθειες θα γίνουν κι από άλλους φοιτητές στην υπόλοιπη χώρα!

Πηγή: inkefalonia.gr

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET