fbpx

Φοιτητές διοργανώνουν πάρτι κορωνοϊού και ποντάρουν χρήματα ποιος θα κολλήσει πρώτος!


Να δείτε που θα φτάσουμε να ζητήσουμε συγγνώμη στα δικά μας παιδιά που έκαναν πάρτι εν μέσω καραντίνας και τα πήραμε απ’ τα μούτρα, καθώς μπροστά στους φοιτητές που διοργανώνουν μαζώξεις για να κολλήσουν σκοπίμως κορωνοϊό μεταξύ τους, είναι κάτι σαν μητέρες Τερέζες σε επίπεδα αγιοσύνης.

Όντως τώρα, φοιτητές ενός πανεπιστημίου στην Tuscaloosa της Αλαμπάμα, το οποίο οι Αρχές δεν κατονομάζουν, κανονίζουν covid – παρτάκια με κεντρικό θέμα… κολλήστε ο ένας τον άλλον κορωνοϊό. Γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτά συμβαίνουν όταν έχεις ιδεάρες και είσαι και αρκετά τυχερός ώστε να τις ακολουθούν πολλοί ακόμη.

Ξεκάθαρο thumbs up, παιδιά, θα πάτε μπροστά και θα είμαστε εκεί να σας χειροκροτάμε. 

Για κάποιον περίεργο, έως και ύποπτο, λόγο βέβαια, το πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτούν αυτά τα τέρατα… εξυπνάδας, δε στηρίζει και πολύ τον τρόπο που έχουν επιλέξει να διασκεδάσουν και πραγματικά απορούμε. Πρωτοπορία, δημιουργικότητα και φαντασία υποτίθεται ότι ζητούν από τους νέους, οριιιίστε.

Συγκεκριμένα όμως, το ίδρυμα ανέφερε σε δήλωσή του: «Κάναμε μια έρευνα, και παρόλο που αδυνατούμε να ταυτοποιήσουμε κάποιον από τους φοιτητές που πιθανώς έχει συμμετάσχει σε αυτού του τύπου τις δραστηριότητες, θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε κάθε πληροφορία που λαμβάνουμε και να εκπαιδεύουμε τους φοιτητές μας σχετικά με τα βασικά μέτρα ασφαλείας.» Αυτό το τελευταίο, όντως θέλει λίγη δουλίτσα παραπάνω.

Το μόνο που γνωρίζουν προς το παρόν, είναι ότι τέτοια παρτάκια λαμβάνουν χώρα αρκετά συχνά τις τελευταίες εβδομάδες (όσο δηλαδή η Αμερική συνεχίζει να ανακοινώνει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και θανάτων) και σε διάφορα μέρη, όπου ορισμένοι από τους καλεσμένους φοιτητές είναι… δηλωμένοι νοσούντες και δίνουν το παρόν για να κάνουν spread και στα φιλαράκια τους, γιατί αυτό σημαίνει ανιδιοτέλεια στην τελική.

Ο επικεφαλής της Tuscaloosa City Fire, Randy Smith, τόνισε επίσης πως οι αρχές θεώρησαν τα πάρτι αυτά ως «ένα είδος φήμης στην αρχή», αλλά προς απογοήτευσή τους αντιλήφθηκαν ότι τέτοια άτομα ζουν όντως ανάμεσά μας…

Το παιχνίδι τους, εντωμεταξύ, σαφώς και δε σταματάει στη μετάδοση του ιού , γιατί αν δεν ποντάρουμε και κάνα ψιλό, πώς θα αποκτήσει πραγματικό ενδιαφέρον; 

Εκείνοι λοιπόν που ανήκουν στην απέναντι κατηγορία, στους αρνητικούς στον ιό, ποντάρουν κάποιο ποσό και όποιος νοσήσει παίρνει πρώτος τα χρήματα. Λίγο περίεργη νίκη μεν, αλλά μ’ ό,τι τη βρίσκει ο καθένας.

Πληροφοριακά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Alabama Public Health, στην πολιτεία έχουν επιβεβαιωθεί περίπου 41.400 περιστατικά, ενώ τουλάχιστον τα 2.188 από αυτά βρίσκονται στην Tuscaloosa. Και κάτι μας λέει ότι θα αυξηθούν τον επόμενο καιρό…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET