fbpx

6 φυσικοί κι εύκολοι τρόποι να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται… μεγαλύτερο!


Οι άνθρωποι από αρχαιοτάτων χρόνων συνήθιζαν να θέλουν αυτά που δεν είχαν. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι καθόλου παράλογο. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Όσα κι αν έχεις, πάντα θα ζηλεύεις και θα αποζητάς πράγματα που δεν είναι δικά σου.

Ειδικά οι γυναίκες, συνηθίζουν να βρίσκουν ελαττώματα για τον εαυτό τους και το σώμα τους τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Φαντάζομαι πως έχεις ακούσει κοπέλες να λένε: «αχ μακάρι να είχα κι εγώ τόσο ίσια μαλλιά ~ γαλάζια μάτια ~ ψηλότερα πόδια ~ μεγαλύτερο στήθος κλπ…» Δυνητικά όλα γίνονται. Για να έχεις ίσια μαλλιά, απλά τα ισιώνεις, για να έχεις γαλάζια μάτια μπορείς να φορέσεις φακούς, για να φαίνεται πως έχεις ψηλότερα πόδια βάζεις τακούνια.

Με το στήθος όμως τι γίνεται; Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ το γεγονός ότι δεν έχεις πλούσια τα ελέη, υπάρχουν μερικοί απλοί και φυσικοί τρόποι να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο:

#1 Έχεις ακουστά το contouring;

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για να κάνεις το στήθος σου να δείχνει μεγαλύτερο. Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο YouTube που δείχνουν επακριβώς πώς γίνεται όλη η διαδικασία και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο. Ουσιαστικά χρησιμοποιείς πούδρα και μέικ απ, ώστε να δημιουργήσεις σκιάσεις στο στέρνο και στο πάνω μέρος του στήθους σου, οι οποίες εν τέλει δίνουν την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερο από το κανονικό σου. Στην αρχή δεν είναι εύκολο να το πετύχεις, αλλά άπαξ και μάθεις τον τρόπο, θα σωθείς!

#2 Τα σωστά ρούχα μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Ανάλογα με το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι το στήθος σου, αντίστοιχες πρέπει να είναι και οι στιλιστικές επιλογές σου. Αν έχεις μικρό στήθος, προτείνεται να επιλέγεις πιο στενά ρούχα για να αναδεικνύεται περισσότερο. Καλό είναι ταυτόχρονα να τονίζεις τη μέση σου για να πέφτει το μάτι πρωτίστως σε εκείνη κι όχι στο στήθος σου. Μπλουζάκια με V είναι επίσης μία καλή επιλογή. Τέλος, ένα στράπλες μπλουζάκι κάνει εξίσου καλή δουλειά, αφού το στήθος σου όντας μικρό είναι πιο στητό.

#3 Βελτίωσε τη στάση σώματός σου

Ναι ναι, μπορείς να το θεωρείς αυτονόητο, αλλά είδαμε τα αποτελέσματα. Το Νο1 για ένα στητό και καλοσχηματισμένο στήθος είναι η καλή στάση σώματος. Κορδώσου, όρθωσε το ανάστημά σου, έχε τους ώμους και το κεφάλι σου ψηλά σα να καμαρώνεις για κάτι κι αμέσως θα εντοπίσεις τη διαφορά.

#4 Κάντο όπως η Kim

Το hack με τη μονωτική ταινία, μόνο μία Kardashian θα μπορούσε να μας το είχε χαρίσει. Και μπορεί εκείνη να το χρησιμοποιεί για να κρατάει στητό το στήθος της όταν φοράει μεγάλα ντεκολτέ, ωστόσο είναι ένα πολύ καλό τρικ για όσες κοπέλες έχουν τόσο μικρό στήθος που δε χρειάζεται καν να φορούν σουτιέν.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μονωτική ταινία και να καλύψεις μ’ αυτήν, την επιφάνεια του στήθους σου. Πριν το κάνεις αυτό, θα πρέπει να έχεις φέρει και τα δύο στήθη όσο πιο κοντά γίνεται, ώστε μόλις τοποθετήσεις την ταινία να φαίνονται συμπιεσμένα. Έτσι θα δείχνουν μεγαλύτερα!

#5 Ανέβα νούμερο με το σωστό σουτιέν

Θεωρώ ήδη αυτονόητο ότι όλα σου τα σουτιέν είναι push-up και με μπανέλα. Υπάρχουν μερικά push-up σουτιέν, τα οποία είναι τόσο καλά που μπορούν να σου προσθέσουν μέχρι δύο νούμερα παραπάνω. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να μη βιαστείς το χρόνο που θα αφιερώσεις στην αγορά σουτιέν και να κάτσεις με την άνεσή σου να δοκιμάσεις κάθε ένα που σου αρέσει χωριστά για να βρεις τελικά εκείνο που ταιριάζει ακριβώς στα μέτρα σου και προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

#6 Μην ξεχνάς και τη λύση της γυμναστικής

Υπάρχουν αμέτρητες ασκήσεις για να γυμνάσεις το στήθος σου και δεν απαιτούν ούτε υπερβολικό χρόνο, ούτε υπερβολική προσπάθεια. 30 λεπτά γυμναστικής ημερησίως αρκούν για να αποκτήσεις ένα πιο στητό, καλοσχηματισμένο και τονισμένο στήθος.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET