ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Παραδέξου το – Αυτές τις φαντασιώσεις τις έχεις κάνει κι εσύ, έστω μια φορά!

Όλοι μας έχουμε φαντασιώσεις. Κι όταν λέω όλοι, εννοώ ΟΛΟΙ. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι ένας υγιής και άκακος τρόπος να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος την πλήξη ή τον κορεσμό που έχει υποστεί η σεξουαλική του ζωή και να δημιουργήσει και πάλι ζωηρές προϋποθέσεις στα ερωτικά του. Τα σενάρια διαφέρουν και εναπόκεινται στο πόσο προχωρημένος και ευφάνταστος […]

Neopolis Team

6 Δεκεμβρίου, 2017

Όλοι μας έχουμε φαντασιώσεις. Κι όταν λέω όλοι, εννοώ ΟΛΟΙ. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι ένας υγιής και άκακος τρόπος να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος την πλήξη ή τον κορεσμό που έχει υποστεί η σεξουαλική του ζωή και να δημιουργήσει και πάλι ζωηρές προϋποθέσεις στα ερωτικά του. Τα σενάρια διαφέρουν και εναπόκεινται στο πόσο προχωρημένος και ευφάνταστος είναι αυτός που τα φτιάχνει, αλλά δεν παύουν να είναι γεμάτα από μυστήριο κι ηδονή.

Βέβαια, κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις θα λέγαμε ότι είναι πλέον τόσο κλασικές, που ο καθένας μας τις έχει σκεφτεί έστω μία φορά. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις αμηχανία ή ενοχές αν τις έχεις κι εσύ…

1. Το να είσαι υποτακτικός/ή

Μπορεί οι 50 αποχρώσεις του γκρι να είναι ένα αίσχος, αλλά έκαναν και κάτι καλό. Μύησαν ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων στον κόσμο των BDSM καταστάσεων. Με αυτόν τον όρο, αναφέρονται όλες εκείνες οι ερωτικές ενέργειες που περιλαμβάνουν σχέσεις κυριαρχικού – υποτακτικού, δεσμών – πειθαρχίας και σαδισμού – μαζοχισμού. Ε, ο υποτακτικός είναι αυτός που δέχεται τη δραστηριότητα, που έχει δηλαδή ρόλο παθητικό. Η φαντασίωση του σεξ ενώ είσαι υποτακτικός, είναι πλέον μία κοινά διευρυμένη φαντασίωση.

2. Σεξ με έναν άγνωστο

Επίσης, αρκετά συχνή φαντασίωση. Το σεξ με έναν άγνωστο ουσιαστικά σου προσφέρει τη δυνατότητα να υπερβείς τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σου κι όλα εκείνα που χαρακτηρίζονται «απαγορευμένα», ενώ βλέπεις το σεξ ως περισσότερο βίαιο κι έντονο. Είτε πρόκειται για φαντασίωση ενός one – night stand είτε μιας ξεπέτας, είναι αρκετά απολαυστικό και στις δύο περιπτώσεις.

3. Σεξ με ένα διάσημο

Πάνω από το 11% των γυναικών έχουν φαντασιωθεί έστω μία φορά ότι έχουν κάνει σεξ με κάποιον σελέμπριτι. Δε μας κάνει και πολύ εντύπωση η συγκεκριμένη φαντασίωση. Άλλωστε οι άντρες μονίμως έχουν τέτοιου είδους φαντασιώσεις με μοντέλα και γυμνές κοπέλες που βλέπουν στο Instagram (γκούχου γκούχου). Τι να λέμε τώρα. Είναι δυνατόν να μη φαντασιωθείς φάση με τον Τομ Χάρντι, τον Ράιν Γκόσλινγκ ή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ; Ε όχι!

4. Σεξ με πρώην

Στην περίπτωση που φαντασιώνεσαι σεξ με πρώην ενώ έχεις νυν, αυτό είναι κακό, πολύ κακό. Σε άλλη περίπτωση, κάντο ελεύθερα. Είναι λογική φαντασίωση αν σκεφτείς ότι δεν τον/την έχεις ξεπεράσει ακόμη ή δεν έχεις κάνει σεξ με άλλον/η από τότε που χώρισες. Περίπου το 60% των ανδρών και των γυναικών έχουν φαντασιωθεί σεξ με πρώην, οπότε κουλ.

5. Σεξ σε δημόσιο χώρο

All time classic. Προφανώς, σου λείπει το στοιχείο του κινδύνου, του ρίσκου ή της έκθεσης. Η περίπτωση του να κάνει κάποιος σεξ σε δημόσιο χώρο είναι τυπική πια φαντασίωση και άκρως υγιής. Πάνω από το 57% των γυναικών έχουν φανταστεί να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο. Άντε αγόρια τώρα που ξέρετε, κάντε τις κρυφές επιθυμίες των κοριτσιών σας πραγματικότητα!

6. Σεξ με παραπάνω από ένα άτομο

Μιλάμε δηλαδή είτε για τρίο είτε για κάποιο όργιο. Είναι απόλυτα φυσιολογική φαντασίωση, ειδικά για όσους παρακολουθούν φανατικά πορνό. Πάνω από το 56% των ανδρών και των γυναικών έχουν κάνει μία τέτοια φαντασίωση και φαντάζομαι πως πέρασαν υπέροχα…

7. Παιχνίδια ρόλων

Τα παιχνίδια ρόλων είναι ακριβώς αυτό που καταλαβαίνεις. Αυτός/ή που φαντασιώνεται, σκέφτεται ότι είναι κάποιος άλλος/η, ντυμένος/η με διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο, με περίεργα σκηνικά ή σενάρια. Μερικά από τα πιο κλασικά παιχνίδια ρόλων είναι καθηγητής – μαθήτρια κι αντίστροφα, γιατρός – ασθενής κι αντίστροφα, αφεντικό – γραμματέας κλπ.

8. Αναπαράσταση βιασμού

Και τώρα η ακραία αλλά διόλου σπάνια φαντασίωση, ειδικά για τις γυναίκες. Φαντασιώνεσαι πως κάνεις σεξ ενάντια στη θέλησή σου, ή δέχεσαι βιαιοπραγίες ή το σεξ σου είναι άβολο και βίαιο. Άκουσουν, άκουσον! Πάνω από το 90% των γυναικών έχουν φαντασιωθεί τρόπον τινά να βιάζονται. Κοίτα να δεις που η φαντασίωση του βιαστή με το θύμα κερδάει.

OUR20s

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET