ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Φάκελος: «Πίσω πόρτα» | Τα καλύτερα tips αν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε!

Πρωκτικό σεξ. Ένα ζήτημα ταμπού. Ίσως εκείνο που έχει δεχτεί τις περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις από όσους τολμούν να μιλήσουν γι΄αυτό κι άλλους που αποφασίζουν να σιωπήσουν παρόλο που το έχουν δοκιμάσει. Παρά το γεγονός ότι βιώνουμε μία σεξουαλική επανάσταση και είμαστε όλοι πιο άνετοι στο να συζητάμε για θέματα που αφορούν στο σεξ, από ότι […]

Neopolis Team

17 Ιουλίου, 2017

Πρωκτικό σεξ. Ένα ζήτημα ταμπού. Ίσως εκείνο που έχει δεχτεί τις περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις από όσους τολμούν να μιλήσουν γι΄αυτό κι άλλους που αποφασίζουν να σιωπήσουν παρόλο που το έχουν δοκιμάσει. Παρά το γεγονός ότι βιώνουμε μία σεξουαλική επανάσταση και είμαστε όλοι πιο άνετοι στο να συζητάμε για θέματα που αφορούν στο σεξ, από ότι στο παρελθόν, σχετικά με το πρωκτικό σεξ υπάρχει ακόμη μία σχετική αποστασιοποίηση ή άρνηση.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το πρωκτικό σεξ είναι παρά φύσιν και ουσιαστικά πρόκειται μονάχα για έξοδο κι όχι για είσοδο πραγμάτων εκεί πίσω. Ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας, είναι μάταιο αν δεν το έχει δοκιμάσει ώστε να έχει εμπεριστατωμένη άποψη γι΄αυτό. Άσε τα ταμπού και την κατακραυγή στην άκρη και κάνε ότι γουστάρεις στο κρεβάτι σου.

Αυτά είναι μερικά tips για να πας το πρωκτικό σεξ σε άλλο επίπεδο:

#1 Προς Θεού, όχι διείσδυση μονομιάς

Πριν τελικά να γίνει η διείσδυση από τον πρωκτό, είναι αναγκαία πολλά μα πολλά προκαταρκτικά. Είναι αναγκαίο να λειφθούν όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας με τη κοπέλα να είναι απόλυτα άνετη κι έτοιμη για το οτιδήποτε και τον δε άντρα να είναι υπομονετικός και προσεκτικός με τις κινήσεις του.

#2 Λίγο κρασάκι και ρομαντισμός θα βοηθούσε ιδιαίτερα

Μιλάμε για μία πρωτόγνωρη και δύσκολη εμπειρία που θα χρειαστεί πολλή υπομονή και προσπάθεια. Είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε μία όμορφη ατμόσφαιρα πριν μπείτε στο παρασύνθημα. Λίγα κεράκια, χαλαρή μουσική και λίγο κρασάκι σίγουρα θα απαλύνουν τη φορτισμένη στιγμή και θα σας κάνουν πιο ήρεμους κι απελευθερωμένους.

#3 Τα σκουρόχρωμα σεντόνια είναι μια ασφαλής επιλογή

Ποια σατέν και λευκά σεντόνια μου λες; Μιλάμε για τον πρωκτό ενός ανθρώπου και τα πράγματα ανά πάσα στιγμή μπορούν να πάνε στραβά οπότε θα ήταν καλό να τα έχετε σκεφτεί όλα. Αν η κοπέλα νιώθει ντροπή ή φοβάται για τον οποιονδήποτε λόγο, χρησιμοποιείστε σκουρόχρωμα σεντόνια για να αποφύγετε τυχόν άβολες στιγμές αργότερα.

#4 Εν αρχή η εξωτερική διέγερση

Μέρος των προκαταρκτικών είναι φυσικά ο άντρας να κάνει λίγο μασάζ στην εξωτερική πλευρά του πρωκτού ώστε σιγά σιγά η κοπέλα να μπει στο mood της διείσδυσης. Οποιαδήποτε δε στιγμή εκείνη αισθανθεί άβολα ή άσχημα, ο άντρας είναι υποχρεωμένος να σταματήσει και να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

#5 Μην το λυπάστε το λιπαντικό

Το λιπαντικό είναι το παν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Χωρίς την κατάλληλη λίπανση, δεν πάτε πουθενά. Και η κοπέλα θα πονάει απίστευτα κι ο άντρας φυσικά θα δυσκολεύεται να διεισδύσει. Χρησιμοποιείστε λοιπόν λίγο παραπάνω λιπαντικό για να γίνουν τα πράγματα ευκολότερα.

#6 Η χαλαρή διάθεση είναι το παν

Αυτό αφορά κυρίως την κοπέλα καθώς τα καθήκοντα του άντρα είναι περιορισμένα. Η κοπέλα από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ, δε πρέπει να φοβηθεί να αφεθεί και να πειραματειστεί. Ναι τα πράγματα θα είναι άβολα κι επίπονα, αλλά πραγματικά αν στο μυαλό της είναι μονάχα τα αρνητικά, θα το ευχαριστηθεί ελάχιστα. Είναι μία διαφορετική εμπειρία για κάθε κοπέλα και με τη σωστή οδήγηση μπορεί να είναι απολαυστική.

#7 Πολλαπλασιάστε τη σεξουαλική διέγερση και των δύο

Παράλληλα με το μασάζ του άντρα στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό, μία καλή ιδέα είναι η ταυτόχρονη ενασχόληση με την κλειτορίδα. Μπορεί είτε να κάνει και τα δύο ο άντρας παράλληλα, ή η κοπέλα μόνη της να τρίβει την κλειτορίδα με τα δάχτυλά της ή με έναν δονητή.

#8 Σωστές και σταθερές αναπνοές

Οι αναπνοές είναι το κλειδί. Όταν ο άντρας πρόκειται να κάνει τη μεγάλη είσοδο, η κοπέλα πρέπει να πάρει μία μεγάλη και βαθειά αναπνοή και να εκπνεύσει όταν εκείνος μπει. Από εκεί και πέρα οι αναπνοές θα πηγαίνουν εναλλάξ με τη διείσδυση.

#9 Μιλάτε μεταξύ σας κατά τη διάρκεια της πράξης

Η επικοινωνία είναι απίστευτα σημαντική σε αυτό το σημείο. Ο μεν άντρας πρέπει διαρκώς να ρωτάει τη σύντροφό του πως αισθάνεται, αν θέλει να κάνει κάτι διαφορετικά, αν πρέπει να πάει πιο αργά και η δε κοπέλα να μιλάει με ειλικρίνεια για όλα όσα θέλει και νιώθει.

#10 Έχετε κάπου κοντά μωρομάντηλα, just in case

Το θεωρώ λιγάκι αυτονόητο το συγκεκριμένο. Εδώ χρειάζεσαι μωρομάντηλα να σκουπιστείς στο «τυπικό» σεξ, δεν θα τα χρειαστείς εδώ; Έχουν κι αυτά τη χρησιμότητά τους.

#11 Δεν αρέσουν όλα σε όλους…

Τώρα πια που το δοκίμασες και ξέρεις περί τίνος πρόκειται, είσαι σε θέση να καταλάβεις αν σου άρεσε ή αν δεν θα το δοκιμάσεις ποτέ ξανά. Η πρώτη φορά είναι σίγουρα διστακτική και μετριοπαθής αλλά αν σου αρέσει, η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Αν δε αποφασίσατε και οι δύο ότι ήταν κάτι που δε σας ευχαριστεί και δε σας ταιριάζει, πολύ απλά κρατάτε αυτή τη μία φορά ως ανάμνηση και συνεχίζετε κανονικά τη σεξουαλική σας ζωή.

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET