ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η ψυχραιμία την δύσκολη στιγμή, του έσωσε τη ζωή στο χτύπημα της Κωνσταντινούπολης!

Ο Jake Raak, 35χρονος πολίτης των ΗΠΑ, βρέθηκε στο club Reina της Κωνσταντινούπολης για να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους σε ένα από τα πιο κοσμικά νυχτερινά κέντρα της Ευρώπης. Το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα στο εν λόγω club είναι γνωστό και δε χρειάζεται να το γράψουμε εκ νέου. Η εξομολόγηση του Αμερικανού […]

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2017

Ο Jake Raak, 35χρονος πολίτης των ΗΠΑ, βρέθηκε στο club Reina της Κωνσταντινούπολης για να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους σε ένα από τα πιο κοσμικά νυχτερινά κέντρα της Ευρώπης. Το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα στο εν λόγω club είναι γνωστό και δε χρειάζεται να το γράψουμε εκ νέου.

Η εξομολόγηση του Αμερικανού άντρα ωστόσο, πραγματικά σοκάρει. Γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να ζεις μια κατάσταση από κοντά κι εντελώς διαφορετικό να διαβάζεις ή να ακούς για αυτήν στα ΜΜΕ. Και μπορεί εμείς να ανατριχιάζουμε στην ιδέα και μόνο, ο Jake όμως, κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να βγει «νικητής» από το …παιχνίδι με τη μοίρα.

Με πυροβόλησε και προσποιήθηκα τον νεκρό για να επιζήσω!

Ο τζιχαντιστής, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, πυροβολούσε όποιον έβλεπε επί δέκα συνεχόμενα λεπτά. Μάλιστα, δε δίσταζε να στοχεύει κι ανθρώπους που είχαν ήδη πέσει από τα πυρά του.

Ένας από τους θαμώνες του club που δε γλίτωσε από τις σφαίρες, ήταν κι ο Jake ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο ισχίο και στο γόνατο του ποδιού του. Ακόμη κι έτσι όμως, κατάφερε να παραμείνει σιωπηλός, να παραστήσει τον νεκρό κι εν τέλει να επιστρέψει ζωντανός στις ΗΠΑ. Τι δηλώνει ο ίδιος για εκείνο το «καταραμένο βράδυ»;

«Όταν με πυροβόλησε δεν κινήθηκα. Απλά το άφησα να μου ρίξει. Με είχε ήδη πυροβολήσει πριν βρεθώ στο πάτωμα, αλλά έριχνε ξανά σε όσους είχε ήδη πυροβολήσει. Απλά έπρεπε να προσπαθήσω να παραμείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν. Τον είδα να έρχεται και να πυροβολεί αδιακρίτως. Ήμουν ίσως ο πιο τυχερός εκεί μέσα».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET