ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον εξαφανισμένο φοιτητή στην Κάλυμνο | Βρέθηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες του!

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του φοιτητή που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του το απόγευμα της Κυριακής στην Κάλυμνο. Ο 21χρονος Νικόλαος Χατζηπαύλου που σπουδάζει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μένει στον Πειραιά, βρέθηκε στο νησί για να δει τους γονείς του μιας και η μητέρα του εργάζεται εκεί ως δασκάλα. Τίποτα όμως δεν προμήνυε αυτή […]

Neopolis Team

23 Νοεμβρίου, 2017

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του φοιτητή που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του το απόγευμα της Κυριακής στην Κάλυμνο. Ο 21χρονος Νικόλαος Χατζηπαύλου που σπουδάζει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μένει στον Πειραιά, βρέθηκε στο νησί για να δει τους γονείς του μιας και η μητέρα του εργάζεται εκεί ως δασκάλα.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη.

Ο νεαρός φοιτητής βγήκε για μία βόλτα με το ποδήλατο του, όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Αστυνομία, Πυροσβεστική, εναέριες δυνάμεις και εθελοντές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό, οι οποίες παραμένουν δυστυχώς άκαρπες.

Το ποδήλατο του Νικόλα βρέθηκε παρατημένο σε μονοπάτι που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε να συνεχίσει με αυτό, εξαιτίας του δύσβατου ανηφορικού σημείου που απαιτεί μόνο πόδια για να περαστεί. Χθες ωστόσο οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στην άλλη άκρη του βουνού και στην άσφαλτο, τα παπούτσια και τις κάλτσες που αναγνωρίστηκαν από την οικογένειά του.

Για τη συνέχεια των ερευνών, το ελικόπτερο που μέχρι πρότινος βοηθούσε, έχει αποχωρήσει και τη θέση του έχει αναλάβει ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος-ανιχνευτής της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία δεν προκύπτει ο φοιτητής να είχε εκδηλωμένες τάσεις φυγής ή να έδειξε κάτι ιδιαίτερο εκείνη την ημέρα στους γονείς του, δεν προκύπτει να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα ούτε να είχε προηγούμενα με κανέναν στον νησί και όλη αυτή η εικόνα συνθέτει ένα πυκνό μυστήριο για την τύχη του.

Παρακαλείται από τις Αρχές όποιος γνωρίζει ή είδε οτιδήποτε σχετικό με τον νεαρό Νίκο Χατζηπαύλου να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου στο τηλέφωνο 22430-29301.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET