fbpx

Έτσι θα κάνεις την κοπέλα σου να νιώθει η πιο ξεχωριστή γυναίκα του κόσμου!


Ο καθένας μας θέλει να νιώθει ξεχωριστός στη σχέση του. Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις ότι είσαι το αγαπημένο πρόσωπο κάποιου. Το πρόσωπο που αγαπά και νοιάζεται πιο πολύ από τον οποιοδήποτε. Αυτή βέβαια, δεν είναι μία ανάγκη που έχουν μονάχα οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες εξίσου. Η μόνη διαφορά είναι ότι εμείς θέλουμε να μας το δείχνουν λιγάκι παραπάνω τα αγόρια μας. Όπως και να το κάνουμε, δεν ανοίγεστε κι εσείς τόσο εύκολα βρε παιδιά, μας αφήνετε στα μαύρα σκοτάδια. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις την κοπέλα σου να νιώθει ξεχωριστή και οι περισσότεροι είναι αρκετά απλοί, αλλά συνάμα συμβολικοί, με αποτέλεσμα στα μάτια της να μοιάζουν τόσο σημαντικοί, που την κάνουν να νιώθει λες και είναι βασίλισσα:

 1 | Αγκάλιασέ την στα ξαφνικά από πίσω

Κι όμως, μία αγκαλιά είναι ικανή να γιατρέψει τα πάντα. Οι γυναίκες δε θέλουν πολλά, παρά μόνο εκείνες τις μικρές, γλυκές κινήσεις που θα τις κάνουν να λιώνουν από έρωτα για τον σύντροφό τους. Μία αγκαλιά-έκπληξη από πίσω είναι αρκετή για να την κάνει να χαμογελάσει και να πάρει μία μεγάάάλη δόση τρυφερότητας και αγάπης.

 2 | Στείλε ένα μήνυμα να της πεις ότι την σκέφτεσαι

Είναι εκείνα τα μικρά τονωτικά πράγματα μέσα στην ημέρα που πρέπει να υπάρχουν, αλλιώς η ρουτίνα πέφτει να σε κατασπαράξει και να σου κάνει τη σχέση μία απ’ τα ίδια. Τι πιο όμορφο από το να στείλεις ένα γλυκό και τρυφερό μήνυμα στην κοπέλα σου μία εντελώς άκυρη στιγμή της ημέρας, που πιθανώς είστε και οι δύο απασχολημένοι, αλλά παρόλα αυτά θες να της υπενθυμίσεις ότι η σκέψη σου είναι πάντα μαζί της;

 3 | Μην τα τσιγκουνεύεσαι τα κομπλιμέντα

Μην ξεχνάς να της υπενθυμίζεις τι λατρεύεις πάνω της. Πες της πόσο όμορφη, έξυπνη, χαρισματική, αστεία κι όλα τα επίθετα του κόσμου, τη βρίσκεις. Έχει σημασία για εκείνη η άποψή σου. Θέλει να ακούει όμορφα λόγια, λόγια αγάπης από εσένα. Από τη μία επιβεβαιώνεται ως γυναίκα κι από την άλλη τονώνεται η αυτοπεποίθησή της και καταλαβαίνει ότι εξακολουθεί να είναι ποθητή στα μάτια σου και έτσι θέλει να παραμείνει.

 4 | Να είσαι το στήριγμά της

Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μας πάντα μέσα στην τρελή χαρά. Θα υπάρξουν και στιγμές στεναχώριας, κούρασης, άγχους και απελπισίας και εκεί είναι που η κοπέλα σου χρειάζεται την αμέριστη στήριξη κι αγάπη σου. Είναι απόλυτα σωστό και αληθινό πως ο άνθρωπος στα δύσκολα φαίνεται. Δείξε της με τον τρόπο σου ότι μπορεί να πηγαίνουν όλα στραβά στη συγκεκριμένη φάση, αλλά εσύ θα είσαι πάντα στο πλάι της.

 5 | Κάνε της δωράκια από το πουθενά

Ωραία τα δωράκια στις επετείους, στις γιορτές και στα γενέθλια, αλλά μη νομίζεις ότι με αυτά μόνο ξεμπερδεύεις. Το δώρο που εκτιμάται περισσότερο είναι εκείνο που δεν περιμένει από εσένα. Εκείνο που θα την εκπλήξει πιο πολύ. Δε χρειάζεται να είναι κάτι πρωτότυπο ή εξεζητημένο. Ένα μπουκέτο με λουλούδια, μία έξοδος στο αγαπημένο της μαγαζί για φαγητό ή ένα γλυκό μήνυμα για καλημέρα, αρκούν.

 6 | Φίλησέ τη στο μέτωπο

Ναι και παπάς θα γίνεις, κι όλα θα γίνεις για το κορίτσι σου. Πάνε οι εποχές που τα κακά αγόρια ήταν στη μόδα. Πλέον (επιτέλους) υπάρχει μία στροφή προς τον ρομαντισμό. Αργή στροφή, αλλά υπάρχει. Νισάφι πια με τις αγριάδες, τις τεστοστερόνες και τους αντρισμούς. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται μία γυναίκα για να νιώσει ξεχωριστή, είναι ένα απλό φιλί στο μέτωπο. Αυτή η αγνή και τόσο αυτονόητη κίνηση, που όμως είναι ικανή να κάνει μία γυναίκα να λιώσει.

Αγόρια, από ό,τι καταλάβατε, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αν κάνετε κάποια από τα παραπάνω πράγματα για τα κορίτσια σας, θα τις κάνετε να νιώθουν όντως σαν βασίλισσες! Γιατί δεν φτάνει μόνο να το πιστεύετε, πρέπει να τους το δείχνετε κιόλας…

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET