Είναι viral

Η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» έγινε φοιτήτρια και δε θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι που θυμόμασταν!

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που δεν έχει παρακολουθήσει “Το Καφέ της Χαράς”. Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 ξεκίνησε το 2003 και κράτησε μέχρι το 2006, με το κανάλι του Αμαρουσίου έκτοτε να φροντίζει να το βάζει συνεχώς σε επανάληψη. Ακόμα και με υπότιτλους… Πριν από κάποιες μέρες μάλιστα, είχαμε γράψει εδώ […]

Neopolis Team

6 Αυγούστου, 2018

Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που δεν έχει παρακολουθήσει “Το Καφέ της Χαράς”. Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 ξεκίνησε το 2003 και κράτησε μέχρι το 2006, με το κανάλι του Αμαρουσίου έκτοτε να φροντίζει να το βάζει συνεχώς σε επανάληψη. Ακόμα και με υπότιτλους…

Πριν από κάποιες μέρες μάλιστα, είχαμε γράψει εδώ στο Neopolis.gr πως η τηλεοπτική σειρά θα επιστρέψει δριμύτερη. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος υπογράφει το σενάριο, σημειώνοντας πως το cast έχει ήδη συμφωνήσει.

Έτσι λοιπόν θα έχουμε την χαρά να δούμε τα πιτσιρίκια, Βάλια, Μανωλάκη, Πωλίνα, Μπουλίτσα κτλ., να έχουν πια μεγαλώσει.

Ωστόσο, εμείς δεν θα σας αφήσουμε πολύ να περιμένετε, μιας και βρήκαμε την μικρή Βάλια, 18 χρόνια μετά.

Η Έφη Ρασιά ήταν το δυναμικό και έξυπνο κορίτσι που κυκλοφορούσε με την κούκλα της “Πατατίνα”, έχοντας για καλύτερό της φίλο τον Μανωλάκη.

Μετά το τέλος της σειράς δεν την έχουμε δει να συμμετέχει σε κάποια άλλη, και αυτό γιατί η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της Νομικής. Πέρασε στη Νομική Σχολή της Αθήνας, ωστόσο δεν άφησε πίσω τής την αγάπη για την τέχνη, καθώς κατά τη διάρκεια των σπουδών της βρισκόταν στην ομάδα της σχολή τής «Δίκαιο και Τέχνη».

Ύστερα από τόσα χρόνια θα την αναγνωρίζαμε σίγουρα, ωστόσο δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστο το ότι έχει ομορφύνει πάρα πολύ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET