ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επιδοτούμενο πρόγραμμα Εθελοντισμού για 12 μήνες, στην πόλη Więcbork της Πολωνίας.

 Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 12 μηνών στην πόλη  Więcbork της Πολωνίας, από τις 7 Μαρτίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018. Οι εθελοντές του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε τοπικούς οργανισμούς με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, […]

Default avatar

Guest Author

16 Ιανουαρίου, 2017

 Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 12 μηνών στην πόλη  Więcbork της Πολωνίας, από τις 7 Μαρτίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018.

Οι εθελοντές του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε τοπικούς οργανισμούς με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, την φροντίδα των ηλικιωμένων καθώς και παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και κοινωνικές δεξιότητες.

Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να καλλιεργήσουν τις αξίες του αυτοσεβασμού και της αποδοχής μέσα από δράσεις όπως η διοργάνωση δράσεων με σκοπό την ένταξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων: εκδρομές, εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, εορτές, αθλητικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές δράσεις. Οι εθελοντές θα εργάζονται στο πλευρό έμπειρων εκπαιδευτών και κοινωνικών λειτουργών, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της ζωής των ατόμων με δυσκολίες και αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών.

Στους συμμετέχοντες προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια και το ποσό των 85 ευρώ/μήνα για τα προσωπικά τους έξοδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών.

Αναλυτικές πληροφορίες στο www.youineurope.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook/youineurope

Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι η Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET