ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ethelon Days 2019: Ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά!

Ακόμα και οι μικρότερες πράξεις μπορούν να φέρουν μια βροχή θετικών αλλαγών.

Neopolis Team

19 Νοεμβρίου, 2019

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, εθελοντές, εταιρικός κόσμος και Κοινωνία των Πολιτών δίνουν ραντεβού στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.

Μέσα από ομιλίες, διαδραστικά workshops και κοινωνικές δράσεις θα ανακαλύψουμε πως ακόμα και οι μικρότερες πράξεις μπορούν να φέρουν μια βροχή θετικών αλλαγών.

Οι ομιλίες και τα workshops καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα.

Οι ομιλητές θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες εθελοντισμού με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος, μεταξύ άλλων, και σε workshop νεανικής ενδυνάμωσης. Εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών και του εταιρικού κόσμου, που έχουν προτεραιότητα την κοινωνική προσφορά, θα μιλήσουν για τον εταιρικό εθελοντισμό, την ανάγκη δημιουργίας περιβαλλοντικής συνείδησης  και πολλά άλλα.

Μέσα από τις ταυτόχρονες κοινωνικές δράσεις στην πόλη, οι συμμετέχοντες θα εφαρμόσουν στην πράξη το μήνυμα των ethelon Days 2019: όπως το χτύπημα των φτερών της πεταλούδας μπορεί να προκαλέσει ολόκληρο τυφώνα, έτσι και κάθε μικρό βήμα είναι η απαρχή μεγάλων αλλαγών με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Τα ethelon Days πραγματοποιούνται από την ΜΚΟ ethelon, που έχει ιδρυθεί με σκοπό την την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία, ώστε να γίνει ο εθελοντισμός τρόπος ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ethelon Days 2019 θα βρεις εδώ:

www.ethelondays.gr
www.ethelon.org

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET