ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητική Εστία Αθηνών: Άντρας βιντεοσκοπούσε φοιτήτρια την ώρα που έκανε ντουζ!

Δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς…

Neopolis Team

18 Απριλίου, 2022

Άλλο ένα περιστατικό παρενόχλησης σημειώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (13/4), όταν φοιτήτρια που διαμένει στις φοιτητικές εστίες Αθηνών επί της οδού Πατησίων, είδε την ιδιωτικότητά της να παραβιάζεται πλήρως την ώρα που έκανε μπάνιο!

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα φέρεται να έκανε μπάνιο γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, όταν συνειδητοποίησε ότι κάποιος την παρακολουθεί. Η ίδια τότε αντέδρασε άμεσα και ο Αιγύπτιος άντρας, που όχι μόνο έπαιρνε μάτι, αλλά φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τη φοιτήτρια, τράπηκε σε φυγή.

Ευτυχώς όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει, αφού διερχόμενοι φοιτητές που άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει, εντόπισαν τον δράστη και τον υπέδειξαν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ Αθηνών, που μαζί με τη συνδρομή της ομάδας ΟΠΚΕ προχώρησαν στη σύλληψη και μεταγωγή του άντρα στο Τ.Α Πατησίων.

Σύμφωνα με το L&Ο, ο δράστης προκειμένου να μην «κάψει» τον εαυτό του με αποδεικτικά στοιχεία (φωτογραφίες και βίντεο) προσπάθησε να καταστρέψει το κινητό του, προκαλώντας φθορές.

Ακόμη, ο άντρας αποδείχθηκε ότι εκτελούσε εργασίες στις εστίες, και συγκεκριμένα στις ντουζιέρες όπου έλαβε χώρα και το περιστατικό.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET