ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 ερωτήσεις που κάθε άντρας θέλει να κάνει για το στήθος μιας γυναίκας, αλλά …ντρέπεται!

Ακολουθεί το 2ο section σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για τους άντρες, μετά τα 11 πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να γνώριζαν οι άντρες για το στοματικό σεξ. Σειρά στα άρθρα εκμάθησης έχουν οι ερωτήσεις που οι άντρες θέλουν να κάνουν στις γυναίκες σχετικά με το στήθος τους, αλλά ντρέπονται να ρωτήσουν. Μην φοβάστε αγόρια. Άλλωστε μιλάμε για […]

Θεώνη Σταματοπούλου

15 Δεκεμβρίου, 2016

Ακολουθεί το 2ο section σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για τους άντρες, μετά τα 11 πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να γνώριζαν οι άντρες για το στοματικό σεξ.

Σειρά στα άρθρα εκμάθησης έχουν οι ερωτήσεις που οι άντρες θέλουν να κάνουν στις γυναίκες σχετικά με το στήθος τους, αλλά ντρέπονται να ρωτήσουν. Μην φοβάστε αγόρια. Άλλωστε μιλάμε για πράγματα που πρέπει να ξέρετε. Όπως οι γυναίκες ρωτούν και μαθαίνουν σχετικά με την ανατομία των αντρών, έτσι κι εσείς πρέπει να κάνετε αντίστοιχα το ίδιο. Η γνώση δεν θα βοηθήσει απλά τις εγκυκλοπαιδικές σας γνώσεις, αλλά θα κάνει πιο άρτια την σεξουαλική σας ζωή γιατί θα έχετε το ατού να γνωρίζετε κάθε πτυχή του σώματος της αγαπημένης σας.

Αυτές είναι λοιπόν οι ερωτήσεις που κάθε άντρας θέλει να κάνει σε μία γυναίκα για το στήθος της (αλλά ντρέπεται να το κάνει, οπότε θα τα πω εγώ):

1. «Ιδρώνουν ποτέ; Κι αν ιδρώνουν, τότε πόσο;»

Για τα γεννητικά όργανα των αντρών γνωρίζουμε ότι κάποιες φορές μπορούν να γίνουν εκνευριστικά και σιχαμερά ιδρωμένα. Το ίδιο ισχύει και με το γυναικείο στήθος. Μάλιστα είναι από τα μέρη που ιδρώνουν σχεδόν αμέσως αν ανέβει η θερμοκρασία του σώματος. Δεν είμαι επιστήμονας σε καμία περίπτωση, αλλά κάνω την ταπεινή πρόταση κάποια στιγμή να εφευρεθεί ένα προϊόν που θα καταπολεμά την εφίδρωση στις επίμαχες περιοχές. Θα σώσει πολύ κόσμο σίγουρα!

2. «Βάζεις ποτέ πράγματα εκεί μέσα;»

Έλα τώρα! Λυσσάς να της κάνεις αυτή την ερώτηση! Σαν τι να βάλει δηλαδή; Άντε κανά δυο φορές χρήματα και το κραγιόν της αν δεν έχει πουθενά αλλού να τα βάλει. Κατά τα άλλα όχι, οι γυναίκες δεν συνηθίζουμε να τα χρησιμοποιούμε ως αποθήκες. Έχουμε την τσάντα γι’ αυτό το λόγο.

3. «Πώς είναι η αίσθηση του να φοράς σουτιέν;»

Γενικά για να είναι ένα σουτιέν καλό, θα πρέπει να προσφέρει στήριξη, να είναι φτιαγμένο από καλό υλικό και φυσικά να έχει όμορφο σχέδιο. Η αίσθηση είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα. Κάποια υλικά είναι πιο άνετα από άλλα. Αυτό βασικά είναι που κάνει την διαφορά στην αίσθηση.

4. «Όταν δεν φοράς σουτιέν νιώθεις τύπου επαναστάτρια;»

Βασικά όταν μία γυναίκα που φοράει συνέχεια σουτιέν, ξαφνικά μία μέρα δεν φορέσει, δεν θα νιώσει επαναστάτρια αλλά εκτεθειμένη και θα ορκιστεί στον εαυτό της να μην το ξανακάνει ποτέ. Νιώθει ότι όλος ο κόσμος έχει στραμμένα τα μάτια του πάνω της και όχι με καλό τρόπο.

5. «Σου αρέσει το ένα περισσότερο από το άλλο;»

Τι εννοείς ακριβώς; Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είναι το ένα επακριβώς ίδιο με το άλλο. Το ένα είναι μεγαλύτερο από το άλλο συνήθως. Αν εννοείς λοιπόν αν μου αρέσει αυτό που είναι μεγαλύτερο ή έχει περισσότερη φωτογένεια, τότε ναι.

6. «Χρησιμοποιείς διαφορετικά σουτιέν για κάθε περίσταση;»

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Άλλο σουτιέν φοράει μία γυναίκα καθημερινά, άλλο για μία νυχτερινή έξοδο και άλλα όταν πρόκειται για σεξ. Το καθένα ανάλογα με την περίσταση. Από συντηρητικά και άχρωμα, έως έξαλλα και σέξι.

7. «Το να έχεις ευαίσθητες ρώγες είναι ευχή ή κατάρα;»

Και τα δύο. Από την μία, υπάρχει παραπάνω διέγερση και καλύτεροι οργασμοί αν οι ρώγες είναι ευαίσθητες, αλλά από την άλλη είναι σε φάση «Να με προσέχεις συνέχεια. Μπορεί κάτι άσχημο να παίζει εδώ.»

8. «Πόσο συχνά πετυχαίνεις άντρες να τα κοιτάζουν;»

Τις περισσότερες φορές έχουν την εντύπωση ότι δεν τους βλέπουμε, ενώ στην πραγματικότητα κάνουμε ότι δεν τους βλέπουμε. Συμβαίνει συχνά αλλά δεν είναι κάτι με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς. Μόνο κολακευτικό είναι εξάλλου.

9. «Το ιδανικό στήθος υπάρχει ή είναι μύθος;»

Για τις γυναίκες δεν υπάρχει ποτέ το τέλειο. Παραπονιούνται συνεχώς ότι είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο το στήθος τους. Λίγες είναι εκείνες που τους αρέσει έτσι ακριβώς όπως είναι. Αλλά γενικά προφανώς και δεν υπάρχει ιδανικό μέγεθος. Προτιμήσεις είναι αυτές. Στον καθένα αρέσει κάτι διαφορετικό.

10. «Επαναλαμβάνω, πώς μπορείς να φοράς σουτιέν όλη την ημέρα και να μην σε ενοχλεί;»

Η δύναμη της συνήθειας. Δεν είναι πάντα εύκολο. Όταν ζεσταινόμαστε πολύ και μας ενοχλούν όλα πάνω μας ή το μέγεθος δεν είναι το σωστό τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και δεν παλεύεται. Γενικά όμως, πραγματικά είναι θέμα συνήθειας. Βέβαια δεν συγκρίνεται η αίσθηση, τη στιγμή που γυρίζεις σπίτι και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να το πετάξεις όπου βρεις. 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET