fbpx

Έρευνα αποδεικνύει αυτό που λένε χρόνια οι γυναίκες: Οι άντρες με γένια έχουν όλο το πακέτο!


Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αρνηθεί την αδυναμία της στους… γενειοφόρους. Είναι ΝΟΜΟΣ!

Χωρίς να μπορούμε να το εξηγήσουμε, κάθε φορά που βλέπουμε έναν ωραίο άντρα με πλούσια τα γένια, κάτι μέσα στην καρδούλα μας φτερουγίζει. Θες ότι βγάζουν κάτι το μπρουτάλ, κάτι το σέξυ, το σοφιστικέ; Όπως θες πάρ’ το. Πάντως οι μουσάτοι είναι ωραίοι!

Δεν το λέμε μόνο εμείς βέβαια. Ολόκληρη μελέτη με τίτλο «The Masculinity Paradox», που δημοσιεύθηκε στο Journal of Evolutionary Biology, το υποστηρίζει. Για την ακρίβεια, 8.520 γυναίκες πήραν μέρος σε αυτήν, από τις οποίες ζητήθηκε να βαθμολογήσουν άντρες με και χωρίς μούσια. Νικητές φαντάζεσαι ποιοι αναδείχθηκαν. Ωστόσο, σίγουρα δε φανταζόσουν πως ούτε μία γυναίκα δεν έδειξε προτίμηση στους ξυρισμένους!

Και για να μην τρέξετε εσείς τα αγόρια να μας κατηγορήσετε πως είμαστε επιφανειακές, η έρευνα που έγινε απέδειξε επίσης, πως εκτός από κουκλάκια, τα γενειοφόρα παιδιά είναι πιο ώριμα και τα πάνε καλά με τις μακροχρόνιες σχέσεις. Ειλικρινά τώρα, τι άλλο να ζητήσουμε δηλαδή;!

Βέβαια, καλή η έρευνα, συμφωνούμε 100%, ωστόσο πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι ακόμα που τα αγόρια με μούσια είναι τόσο ερωτεύσιμα:

#1 Είναι μάτσο αρσενικά, ρε παιδί μου

Ναι, κι όμως, σ’ αυτήν την περίπτωση οι λίγες παραπάνω τρίχες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δε θέλω να στενοχωρήσω τα παιδιά που δεν έχουν γένια, αλλά θα το κάνω. Όσο περισσότερες τρίχες έχει ένας άντρας στο πρόσωπο, τόσο πιο αρρενωπός δείχνει. Να μας λείπουν βέβαια οι τριχούλες στην πλάτη και στα χέρια, που τον κάνουν να δείχνει σαν γορίλας, αλλά τα γενάκια 10 ημερών στο πρόσωπο είναι ό,τι πρέπει για να κάνουν μία γυναίκα να λιώσει.

#2 Δείχνει μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι

Ναι τα είπε και η έρευνα, άλλα ήθελα να σταθώ λίγο παραπάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Το μούσι βοηθάει έναν άντρα στο να δείχνει πιο ώριμο αρσενικό, ειδικά αν έχει από μόνος του baby face. Χωρίς βέβαια να τον περνάς και για παππούδι! Μάλιστα, τα μούσια, σύμφωνα με μια άλλη έρευνα, μπορούν να δώσουν μέχρι και 8 χρόνια παραπάνω σε έναν άντρα, χωρίς όμως να αποθαρρύνει αυτό τις γυναίκες, οι οποίες αντιθέτως, κολλάνε ακόμα περισσότερο.

#3 Το δέρμα τους είναι πορσελάνινο

Το ξέρατε αγόρια ότι αν ξυρίζεστε πολύ συχνά, μπορεί και να προκαλέσετε ακμή στο πρόσωπό σας; Έχει παρατηρηθεί ότι οι άντρες χωρίς γένια που ξυρίζουν τις ψιλοτριχούλες τους, παρουσιάζουν ακμή ενώ οι άντρες με γένια που δεν ξυρίζονται, όχι. Τα ξυραφάκια ερεθίζουν το δέρμα και αποτελούν πρόσφορο έδαφος για τα βακτήρια που κάνουν πάρτι.

#4 Σου δίνουν την εντύπωση ότι κάνουν καλό σεξ

Ω ναι! Το μπρουτάλ και σοφιστικέ του το γενάκι, σου δίνει την εντύπωση ότι αυτός ο τύπος ξεχειλίζει από σεξαπίλ και είναι έτοιμος για όλα. Όσο σκέφτεσαι πόσο καλός μπορεί να είναι στο κρεβάτι, κοκκινίζεις. Κάνεις φαντασιώσεις κι όχι άδικα. Άμα εσύ μπορείς να φτιάχνεσαι έτσι κορίτσι μου, πολύ καλά κάνεις. Είδες όμως τι σου είναι η εικόνα;

#5 Έχουν κάτι το μυστηριώδες

Ένας άντρας με γένια, πέρα από ακαταμάχητος είναι και μυστηριώδης. Τον κοιτάζεις και λες ότι κάτω από αυτό το καλοφροντισμένο γενάκι, κρύβεται μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που πολύ θέλεις να ανακαλύψεις. Πώς να το κάνουμε; Καλώς ή κακώς, πας και πέφτεις πάνω του με τα μούτρα. Νιώθεις ότι κρύβεται ένα θηρίο πίσω από αυτήν την εμφάνιση κι αυτό σε τρελαίνει.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET