ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πίνεις τζιν τόνικ; Πολύ πιθανό να είσαι ψυχοπαθής και σαδιστής, σύμφωνα με έρευνα!

«Εγώ τζιν τόνικ; Ειλικρινά όχι!»

Neopolis Team

31 Δεκεμβρίου, 2017

Μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Αυστρίας έρχεται να προβληματίσει τον απλό φοιτητή που βγαίνει τα βράδια να πιει χαλαρός το ποτάκι του. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα, εκείνος που πίνει τζιν τόνικ είναι κάπως ψυχοπαθής και κάπως σαδιστής.

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η έρευνα του Πανεπιστημίου Innsbruck της Αυστρίας, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να επιβεβαιώσουν οι ερευνητές, αν εκείνοι που αγαπούν τις πικρές γεύσεις όπως το τζιν τόνικ, τον καφέ χωρίς ζάχαρη και τη μαύρη σοκολάτα είναι πιο επιρρεπείς στην ψυχοπάθεια, τον μακιαβελισμό, τον σαδισμό και τον ναρκισσιμό. Όλα αυτά τα καλά. #not.

Έτσι λοιπόν οι ερευνητές έβαλαν 900 άντρες και γυναίκες να αξιολογήσουν γλυκές, αλμυρές και πικρές γεύσεις σε βαθμίδες και στη συνέχεια να απαντήσουν ένα ειδικό ερωτηματολόγιο που αφορούσε τη συναισθηματική τους σταθερότητα.

«Οι πικρές γεύσεις έδειξαν να προκαλούν πιο αυστηρή ηθική κρίση και διαπροσωπική εχθρότητα», αναφέρεται στην έρευνα.

Εν ολίγοις, αυτό που διαπίστωσαν οι ερευνητές είναι ότι εκείνοι που προτιμούν πικρές γεύσεις, εμφανίζουν μεγαλύτερο αριθμό αρνητικών χαρακτηριστικών στην προσωπικότητά τους. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να εξηγήσουν. Γιατί δηλαδή όσοι έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά προτιμούν οτιδήποτε πικρό;

Επομένως, αν πίνεις εσύ ή ακούσεις αυτόν/ή που σ’αρέσει να παραγγέλνει στο μπαρ τζιν τόνικ, μη το βάλεις στα πόδια επειδή διάβασες αυτή την έρευνα. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET