UNI LIFE & TIPS

Έρχεται το 2ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας στις 7-9 Οκτωβρίου με δωρεάν πρόσβαση!

Είναι η βοήθεια που έψαχνες για να ξεκαθαριστεί η complicated σχέση σου με τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Neopolis Team

6 Οκτωβρίου, 2021

Το Πολυσυνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», η μεγαλύτερη εκδήλωση τα τελευταία δέκα χρόνια για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, επιστρέφει για 2η χρονιά στο ψηφιακό περιβάλλον συνδυάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών με Career Days.

Μέσα από μια ανανεωμένη και ακόμα πιο διαδραστική πλατφόρμα, σημαντικούς εισηγητές, πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και ψηφιακά περίπτερα 40+ σημαντικών επιχειρήσεων, το Πολυσυνέδριο προσκαλεί το νεανικό κοινό να «συντονιστεί» από 07 έως 09 Οκτωβρίου και να το παρακολουθήσει ψηφιακά με δωρεάν πρόσβαση.

Το 2ο Ψηφιακό Πανόραμα, η πιο σημαντική διαδικτυακή συνάντηση νέων ηλικίας 18-30 ετών και του κόσμου των επιχειρήσεων συνεχίζει και φέτος να παρέχει δωρεάν ευκαιρίες ενημέρωσης σε φοιτητές και νέους, ώστε ν’ αποκτήσουν πολύτιμη γνώση και εφόδια για τις μελλοντικές επαγγελματικές τους αποφάσεις, τις τάσεις και τις ευκαιρίες απασχολησιμότητας που δημιουργούνται σε κομβικούς τομείς της οικονομίας, καθώς και να διατηρήσει ζωντανή τη σχέση των νέων με το ελληνικό επιχειρείν.

Γιατί να παρακολουθήσω το 3ήμερο πρόγραμμα του Πολυσυνεδρίου (7-9/10):

  • Για να συνδεθείς με ένα πολυσυνέδριο για τους νέους, με θέμα την πληροφορική, την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα, τις προοπτικές καριέρας και την επαγγελματική εξέλιξη 
  • Για να παρακολουθήσεις ένα εξαιρετικά διευρυμένο πρόγραμμα ομιλιών και panel discussions με 220 διακεκριμένους εισηγητές (Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, experts της τεχνολογίας, startuppers κ.α.)
  • Για να ενημερωθείς μέσω 65+ sessions, όπου οι ομιλητές θα διαδράσουν ζωντανά με το κοινό και θα υποκινήσουν εποικοδομητικές συζητήσεις, στις δύο παράλληλες virtual αίθουσες του συνεδρίου
  • Για να γνωρίσεις ευκαιρίες στην αγορά εργασίας που προσφέρουν κομβικοί κλάδοι της οικονομίας
  • Για να λάβεις μέρος στα Career Days με τη συμμετοχή 40+ σημαντικών επιχειρήσεων. Στο ψηφιακό τους περίπτερο θα μπορείς να αναζητήσεις ανοιχτές θέσεις εργασίας και να επικοινωνήσεις με recruiters. Επιπλέον και οι ίδιοι οι recruiters θα μπορούν να σε αναζητήσουν μέσα από το CV search. 
  • Για να ακούσεις ιστορίες επιτυχίας που θα σε εμπνεύσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις την επαγγελματική πορεία που σου ταιριάζει
  • Για να διεκδικήσεις ευκαιρίες networking, δημιούργησε το δικό σου προφίλ και δικτυώσου με άλλους επισκέπτες, με τους εισηγητές και εκπροσώπους εταιρειών

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συσταθεί από τον π. καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνη Λαδόπουλο σε μια προσπάθεια σύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο. 

Xορηγοί: Chipita, Pharmathen, EY, Όμιλος Quest, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, VIOHALCO, Ίδρυμα Konrad Adenauer, IQVIA, Alpha Bank, Blueground, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Costa Navarino, Deloitte, DEMO ΑΒΕΕ, EFA Group, Ε.Ι. Παπαδόπουλος, Eurobank, Globaltraining & ICAEW, Interamerican, Intralot, Latsco Shipping, Nestle, Oracle, Παπαστράτος, PeopleCert, PwC, Siemens, Όμιλος Σκλαβενίτη, Teleperformance, Vodafone. Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Όμιλος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

Η V+O Communication αποτελεί, σταθερά, τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της διοργάνωσης, ενώ η Unlimited Creativity επιμελήθηκε και φέτος το δημιουργικό σχεδιασμό της ταυτότητας του θεσμού. 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, δωρεάν, το Ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» μπορούν να συντονιστούν κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες στη σελίδα panorama.vfairs.com 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Πατρών: Οι 20.000 φοιτητές είναι «αιώνιοι» – Οι Σχολές με τα μεγαλύτερα ποσοστά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Φοιτητές διακρίθηκαν σε Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό και μας έκαναν περήφανους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στις 26/5 ο τελικός του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας του Κομβού Καινοτομίας του ΔΠΘ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Lifeskills: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα Hackathons κοινωνικής επιχειρηματικότητας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET