ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Επιστροφή σε πρώην; 5 καλοί λόγοι να μην το κάνεις!

Το διαλύσατε, παρόλα αυτά σκέφτεστε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να ζήσετε τη σχέση σας ξανά από την αρχή! Επειδή όλοι έχουμε τα αδύναμα σημεία μας, παρακάτω θα βρεις 5 λόγους που θα έπρεπε να σε κάνουν να το ξανασκεφτείς (όσο ακόμα μπορείς!)  #1 Υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που διακόψατε. Δεν έβρισκε χρόνο για εσένα, δεν ήταν ειλικρινής μαζί […]

Default avatar

Guest Author

22 Ιουνίου, 2016

Το διαλύσατε, παρόλα αυτά σκέφτεστε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να ζήσετε τη σχέση σας ξανά από την αρχή!

Επειδή όλοι έχουμε τα αδύναμα σημεία μας, παρακάτω θα βρεις 5 λόγους που θα έπρεπε να σε κάνουν να το ξανασκεφτείς (όσο ακόμα μπορείς!)

 #1 Υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που διακόψατε.

Δεν έβρισκε χρόνο για εσένα, δεν ήταν ειλικρινής μαζί σου, είχε μόνο απαιτήσεις ενώ δεν προσέφερε τίποτα, και αμέτρητοι ακόμα λόγοι! Γνωρίζεις ακριβώς ποια είναι η αίτια που δεν είστε πλέον μαζί και όχι, δεν είναι στο μυαλό σου. Να θυμάσαι πως αν σε απάτησε, κατά πάσα πιθανότητα θα το ξανακάνει. Αν δεν ήταν ειλικρινής, μην περιμένεις ούτε και τώρα απόλυτη ειλικρίνεια (ίσως να έχει προβάρει καλύτερο ποίημα!). Αν δυσανασχετούσε κάθε φορά που ήταν απαραίτητο να συζητήσετε για ένα θέμα (και κυρίως κάτι που απασχολούσε εσένα!), δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ!

Picture2

 #2 Δεν περνούσες καλά.

Μπορεί σε κάποιον τομέα να τα πηγαίνατε καλά, αλλά η γενικότερη εικόνα της μεταξύ σας σχέσης ήταν αρνητική. Δεν ξυπνούσες με χαμόγελο το πρωί και σίγουρα δεν έπεφτες με χαμόγελο στο κρεβάτι. Περισσότερο προβληματιζόσουν, παρά το διασκέδαζες. Όταν υπάρχει χημεία με έναν άνθρωπο ή το άτομο που έχεις απέναντί σου ενδιαφέρεται, οι όποιοι προβληματισμοί περνούν απλά φευγαλέα από το μυαλό σου και σίγουρα δεν επισκιάζουν τον ενθουσιασμό σου σε τέτοιο βαθμό.

BG3_FcICMAAZNT7

 #3 Δεν ενδιαφερόταν για τη δική σου ικανοποίηση.

Πραγματικά, πιστεύεις ότι αξίζει να ασχολείσαι με κάποιον/α που δεν ενδιαφέρεται για το αν σε ικανοποιεί σεξουαλικά; Όταν δεν χρειάζεται καν να έχετε κάτι σοβαρό, για να ενδιαφερθεί; Ακόμα και στα one night stands υπάρχει τέτοιου είδους ενδιαφέρον. Ο σεξουαλικός τομέας είναι βασικός και η αμοιβαιότητα αναγκαία για να συνεχίσει κάτι με καλούς οιωνούς. Μπορεί να μην του/της αρέσει να κάνει κάτι ή να μην θέλει να δοκιμάσει κάτι. Σ’ αυτήν την περίπτωση, συζητήστε το!

randy

 #4 Είσαι ακόμα πολύ νέος/νέα για να συμβιβαστείς.

Χρειάζεται να σκεφτείς κάτι περισσότερο από αυτό; Είσαι νέος/α, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να γνωρίσεις ανθρώπους, να αποκτήσεις εμπειρίες, να ταξιδέψεις, να κυνηγήσεις όλα όσα θέλεις! Πώς θα το κάνεις αυτό αν οι σκέψεις σου στρέφονται αποκλειστικά γύρω από την προβληματική σχέση που έχεις; Η προσωπική σου ζωή οφείλει να αποτελεί κινητήρια δύναμη, όχι πηγή απογοητεύσεων.

Πώς θα γνωρίσεις κάτι καλύτερο αν δεν έχεις τη δύναμη να απομακρυνθείς από καθετί προβληματικό; Πώς θα πετύχεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι αν ένας από τους ανθρώπους που ασκούν επιρροή σε εσένα (εκ των πραγμάτων) δεν είναι υποστηρικτικός, αλλά μάλλον το αντίθετο; Είναι η ηλικία των αλλαγών, τόλμησέ τες!

When-Your-Ex-Likes-Your-Instagram-Photo-From-Five-Months-Ago

 #5 Κατά βάθος γνωρίζεις πως αξίζεις περισσότερα.

Όσο περισσότερο αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου, τόσο γρηγορότερα θα το συνειδητοποιήσεις, ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις (και θα είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις!). Η αλήθεια είναι πως πληγώνει να βλέπεις τι πραγματικά συμβαίνει και να γνωρίζεις πως πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να διατηρηθεί κάτι με έναν άνθρωπο. Πολύ απλά, όμως, δεν έχει νόημα να προσπαθείς πλέον. Είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά με τον καιρό μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι.

Why-Sex-City-Still-Important

 

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET