Επιστρέφει στην TV το «Άκρως Οικογενειακόν» κι αυτή η ηθοποιός είναι η νέα Μαργαρίτα!


Η φάση είχε ξεκινήσει από πέρσι με την επιστροφή του Survivor και την τεράστια επιτυχία του. Έκτοτε, έχει ακολουθήσει πανικός. Από το «Ρουκ Ζουκ» (έλα Χριστέ και Παναγία), μέχρι τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» προχθές…

Το αστείο όμως, δε φαίνεται να τελειώνει. Επόμενο θύμα του «ξαναζεσταμένου φαγητού» που έχουν βαλθεί να μας σερβίρουν τα ελληνικά, τηλεοπτικά κανάλια, το αγαπημένο «Άκρως Οικογενειακόν». Ναι, η σειρά που ακόμη και τώρα συντροφεύει το μεσημεριανό μας φαγητό μέσα από ατελείωτες επαναλήψεις, μπαίνει σε… remake mode με τον Γιάννη Μπέζο σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός ωστόσο, φαίνεται να είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος με το Παλιό το Ορθόδοξο σίριαλ, μιας και η κομεντί σε σενάριο της Τίνας Καμπίση, πηγαίνει σε φρέσκο καστ.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, η θέση της μαμάς – Μαργαρίτας, έχει κλειδώσει από την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία έχει συνεργαστεί θεατρικά στο πρόσφατο παρελθόν με τον Γιάννη Μπέζο και τα πήγαν πολύ καλά.

Από τη μία λοιπόν, μένει να επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες κι από την άλλη, να δούμε ποιοι είναι οι υπόλοιποι εκλεκτοί της ANTS Production.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET