ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να αλλάξει το καθεστώς του ασύλου, μετά την επίσκεψη στο ΟΠΑ!

Σε μια αιφνιαδιστική, και αργοπορημένη θα λέγαμε εμείς με τη σειρά μας, επίσκεψη πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάτης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκειμένου νασυζητήσει με τον Πρύτανη και τους αναπληρωτές του το ζήτημα της ασφάλειας στους πανεπιστημιακούς χώρους Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν περίμενε να αντικρύσει αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στους χώρους και την […]

Δήμητρα Πραντάλου

1 Φεβρουαρίου, 2018

Σε μια αιφνιαδιστική, και αργοπορημένη θα λέγαμε εμείς με τη σειρά μας, επίσκεψη πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάτης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκειμένου νασυζητήσει με τον Πρύτανη και τους αναπληρωτές του το ζήτημα της ασφάλειας στους πανεπιστημιακούς χώρους

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν περίμενε να αντικρύσει αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στους χώρους και την περιοχή του Πανεπιστημίου, μια άθλια κατάσταση βέβαια που οι φοιτητές βιώνουν καθημερινά.

«Περνούσα, σήμερα, μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και σταμάτησα για να δω αυτήν την απαράδεκτη εικόνα κατάληψης δημοσίου χώρου από μικροπωλητές. Οι οποίοι, σε πρώτη ευκαιρία, βρίσκουν πάντα καταφύγιο εντός του χώρου του Οικονομικού Πανεπιστημίου για να αποφύγουν την ενδεχόμενη σύλληψη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Επιπροσθέτως τόνισε πως δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει το Πανεπιστήμιο, ούτε μπορεί το άσυλο να καταστρατηγείται γι’αυτό δεσμεύτηκε να αλλάξει το καθεστώς του.

Συγκεκριμένα: «Για άλλη μια φορά, θέλω να επαναλάβω την κατηγορηματική μου δέσμευση ότι θα αλλάξει το καθεστώς του ασύλου. Έτσι ώστε να μπορεί η αστυνομία αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνει και εντός του πανεπιστημίου, όποτε εντοπίζεται οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στους φοιτητές, το οφείλουμε στους εργαζόμενους σε όλο το δημόσιο πανεπιστήμιο».

Κάποια στιγμή θα ήταν πολύ ωραίο να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ΟΠΑ:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET