ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Απίστευτο | Ο άνθρωπος που επέζησε κι από την 11/9 κι από το Μπατακλάν!

Όταν οι τζιχαντιστές της Αλ-Κάιντα χτυπούσαν το κέντρο της Νέας Υόρκης το 2001, ο Μάθιου βρισκόταν στο δρόμο ακριβώς κάτω από τους δίδυμους πύργους. «Έκανα σπριντ το μισό Μανχάταν», αναφέρει στη Βρετανική Telegraph, περιγράφοντας πως γλίτωσε από το θάνατο. Η ζωή ωστόσο του επεφύλασσε ωστόσο ένα περίεργο παιχνίδι 14 χρόνια μετά. Ο Μάθιου ήταν ανάμεσα […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2015

Όταν οι τζιχαντιστές της Αλ-Κάιντα χτυπούσαν το κέντρο της Νέας Υόρκης το 2001, ο Μάθιου βρισκόταν στο δρόμο ακριβώς κάτω από τους δίδυμους πύργους. «Έκανα σπριντ το μισό Μανχάταν», αναφέρει στη Βρετανική Telegraph, περιγράφοντας πως γλίτωσε από το θάνατο.

new york

Η ζωή ωστόσο του επεφύλασσε ωστόσο ένα περίεργο παιχνίδι 14 χρόνια μετά. Ο Μάθιου ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονταν στην συναυλιακή αίθουσα του Μπατακλάν, τη στιγμή που εισέβαλαν οι τρομοκράτες του ISIS.

bataclan

«Αυτό που έζησα στο Μπατακλάν ήταν 1.000 φορές χειρότερο», αναφέρει ο Μάθιου. Μια σφαίρα τον χτύπησε στο πόδι, ωστόσο κατάφερε να συρθεί έξω από την αίθουσα, όπου τον βοήθησε ένας δημοσιογράφος της Le Monde. «Έκανα πως ήμουν νεκρός, όταν κάποια στιγμή ένιωσα κάποιον να με τραβά από τα χέρια. Δεν κοίταξα καν. Είπα στο μυαλό μου “σ’αγαπώ άγγελέ μου”», αναφέρει.

O Μάθιου μετακόμισε από τις ΗΠΑ στο Παρίσι τον Ιούλιο και όπως είπε κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελε να επιστρέψει στο Μπατακλάν για να παρακολουθήσει μια συναυλία. «Μπορεί να ξαναπάω στο Μπατακλάν. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά στην Telegraph.

Πηγή: TheToc.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Η εικόνα του σκυλάκου που προστατεύει τον νεκρό φίλο του, μας έκανε κομμάτια!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κεραμέως: Έρχεται πλατφόρμα για ανώνυμες καταγγελίες bullying στα σχολεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET