ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tα ενοχλητικά πράγματα που πρέπει να σταματήσουν επιτέλους να κάνουν τα ζευγάρια δημοσίως!

Δεν αντιλέγω, το να βρίσκεσαι σε σχέση είναι σίγουρα κάτι το πολύ όμορφο. Αυτό που δεν είναι τόσο όμορφο όμως, είναι ο τρόπος που ορισμένα ζευγάρια επιλέγουν να συμπεριφέρονται σε ένα δημόσιο χώρο. Το να μοιράζεσαι κάποιες ιδιαίτερες και πιο προσωπικές στιγμές με τον/τη σύντροφο σου όταν βρίσκεστε σε δικό σας χώρο είναι κάτι το […]

Default avatar

Guest Author

25 Απριλίου, 2017

Δεν αντιλέγω, το να βρίσκεσαι σε σχέση είναι σίγουρα κάτι το πολύ όμορφο. Αυτό που δεν είναι τόσο όμορφο όμως, είναι ο τρόπος που ορισμένα ζευγάρια επιλέγουν να συμπεριφέρονται σε ένα δημόσιο χώρο. Το να μοιράζεσαι κάποιες ιδιαίτερες και πιο προσωπικές στιγμές με τον/τη σύντροφο σου όταν βρίσκεστε σε δικό σας χώρο είναι κάτι το φυσιολογικό, το να μεταφέρεις αυτές τις στιγμές όμως μπροστά στα μάτια άλλων, είτε στο σούπερ μάρκετ, είτε σ’ ένα πάρτι, είτε στον δρόμο, μπορεί να γίνει άκρως ενοχλητικό.

Υπάρχουν κάποια πράγματα λοιπόν που πρέπει να μένουν μεταξύ του ζευγαριού και κάποια άλλα που είναι απλά περίεργα. Κι αυτό δεν αποτελεί άποψη μόνο των single ανθρώπων (όχι δεν ζηλεύουν και τα λένε!), αλλά κι άλλων ζευγαριών που βρίσκουν εξίσου αυτές τις συμπεριφορές τέρμα ενοχλητικές:

1. Να παρακολουθούμε με κάθε λεπτομέρεια τον έρωτά τους

Πράγματι, είναι πολύ γλυκό και ρομαντικό να βλέπεις ένα ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά, να κρατιέται χέρι-χέρι ή να κάθεται αγκαλιά στον καναπέ σε κάποιο πάρτι. Ωστόσο, όταν αρχίζουν να φασώνονται σε σημείο να βλέπουμε ξεκάθαρα την κίνηση που κάνουν οι γλώσσες τους και να χουφτώνονται σε όλα τα σημεία του σώματος τους, τότε είναι που θες να τους πεις «Ξέρω ένα πολύ καλό ξενοδοχείο εδώ παρακάτω, αν θέλετε να πάτε!».


2. Να ταιριάζουν τα ρούχα τους

Για τις Απόκριες, κάτι τέτοιο είναι μια πολύ καλή ιδέα, αλλά μέχρι εκεί. Είναι πραγματικά αστείο, αλλά κι άβολο να βλέπεις ένα ζευγάρι να ντύνεται με τον ίδιο τρόπο. Ειδικά, αν σε ρωτήσουν και τη γνώμη σου εκεί είναι που δεν ξέρεις τι να κάνεις!


3. Να μιλάνε μόνο γι’ αυτούς.

Δεν θέλουμε να ξέρουμε όλα τα μελλοντικά τους σχέδια, αλλά αυτοί επιμένουν να τα μοιράζονται μαζί μας και να μας φέρνουν σε άκρως δύσκολη θέση. Ωστόσο, πολλές φορές κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την καθημερινότητα τους είναι κι αυτές λόγος για να τσακωθείς μαζί τους και να κάνεις πως δεν τους ξέρεις.


4. Να το παρακάνουν με τα ψευδώνυμα που έχει δώσει ο ένας στον άλλο.

Δεν είναι άσχημο να ακούς κάποιον να προσφωνεί γλυκά τον/τη σύντροφο του, όταν του/της απευθύνει τον λόγο. Όταν όμως τα παρατσούκλια και τα χαϊδευτικά είναι λίγο υπερβολικά, π.χ «τίγρη μου», «ζουζουνάκι μου», είναι κάπως άβολο να λέγονται μπροστά σε άλλους.


5. Να τσακώνονται έντονα.

Είναι λογικό σε ένα ζευγάρι να υπάρχουν τσακωμοί και συγκρούσεις. Όταν όμως αυτές γίνονται ιδιαίτερα έντονες κι ειδικά όταν συμβαίνουν μπροστά στα μάτια άλλων είναι τέρμα αμήχανο για εμάς που παρακολουθούμε. Είτε κοιτάς δεξιά αριστερά, είτε κάνεις πως χαζεύεις το κινητό σου είτε προσπαθείς να πιάσεις κουβέντα σε κάποιον άλλο φίλο σου με σκοπό να δείξεις ότι δεν ακούς και ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Γι’ αυτό ή πείτε τα κάπου μόνοι σας ή κρατήστε το για αργότερα.


6. Να βάζουν τα χέρια στις πίσω τσέπες του παντελονιού.

Συμμετέχετε σε διαφήμιση για jean παντελόνια; Διαφορετικά δεν υπάρχει κάποιου άλλου είδους εξήγηση γι’ αυτό το θέαμα.


7. Να μιλάνε μόνο μεταξύ τους.

Ό,τι πιο εκνευριστικό μπορείς να κάνεις στους φίλους σου είναι να βγείτε ως παρέα κι εσύ απλά να μιλάς στο αγόρι ή στην κοπέλα σου λες κι έχετε βγει ερωτικό ραντεβού. Γιατί δεν βγήκατε μόνοι σας λοιπόν;


8. Να έχετε βγει αντροπαρέα ή κοριτσοπαρέα και να στέλνουν συνεχώς μηνύματα μεταξύ τους.

Όταν βγαίνεις με τους/τις φίλους/ες σου, βγαίνεις για να δεις αυτούς/ες, όχι για να το κάνεις από υποχρέωση και να μη θεωρηθείς υπόδουλος/η της σχέσης σου. Αν όμως, μιλάς συνέχεια στο κινητό με τον/τη σύντροφο σου, τότε είναι πραγματικά η στιγμή που μπορείς να εξαγριώσεις κάθε γνωστό σου!


9. Να μιλάνε για τη σεξουαλική τους ζωή.

Ένα πράγμα θα πω: «Δεν μας νοιάζει τι κάνετε στο κρεβάτι σας!» και φυσικά δεν θέλουμε να ξέρουμε κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια της στάσης που δοκιμάσατε χτες το βράδυ.


10. Να κοινοποιούν γλυκανάλατες φωτογραφίες και δημοσιεύσεις.

Τo Facebook είναι μεγάλη παγίδα για τα ζευγάρια, όπως γενικά κι όλα τα social media. Στην αρχή είναι λογικό να ποστάρεις όσο περισσότερα πράγματα γίνεται γιατί βρίσκεσαι υπό τη φρενίτιδα του ενθουσιασμού και του έρωτα. Όταν αυτό όμως γίνεται υπερβολικά λεπτομερές, τότε είναι που θέλουν να σε διαγράψουν όλοι από φίλο/η.

 

OUR20s

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET