Τιβί

Ένα ακόμη αγαπημένο σίριαλ του Mega επιστρέφει, αυτήν τη φορά στο ΣΚΑΪ!

Τίποτα καινούριο θα βγάλουμε ρε παιδιά;

Neopolis Team

9 Μαρτίου, 2019

Μετά το Καφέ της Χαράς και το Λόγω Τιμής, σειρά έχει το Κόκκινο Δωμάτιο να επιστρέψει, μετά από 10 χρόνια, στην ελληνική τηλεόραση.

Τι άλλο θα δούμε να συμβαίνει το 2019, άραγε;

Είναι φανερό πως τα κανάλια επενδύουν σε σειρές που κάποτε σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, με την ελπίδα να συμβεί κάτι αντίστοιχο και στα σημερινά δεδομένα. Και μπορεί να πιστεύουμε ακράδαντα πως το ξαναζεσταμένο φαγητό είναι για πέταμα, ωστόσο στο άκουσμα της είδησης για το Κόκκινο Δωμάτιο, κάπως χαρήκαμε.

Κι αυτό γιατί ήταν μια σειρά με πολύ χιούμορ και φοβερές ατάκες, οπότε ίσως και να καταφέρει να μας ξανακερδίσει. Θα μου πεις, και για το Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς τα ίδια λέγαμε, αλλά να τι πάθαμε τελικά. Ε, ας ελπίσουμε πως δε θα βιώσουμε την ίδια απογοήτευση και με τις υπόλοιπες σειρές που επιστρέφουν. Γιατί είναι και πολλές!

Για όσους δε γνωρίζετε, το Κόκκινο Δωμάτιο έκανε πρεμιέρα το 2005 στο Mega και προβλήθηκε για τρία χρόνια. Πρωταγωνιστούσαν οι Αλέξανδρος Ρήγας, ένας εκ των δύο δημιουργών της σειράς, και Βασιλική Ανδρίτσου. Η δεύτερη ειδικά, μας χάρισε πολύ γέλιο με το bitchy κι αυταρχικό στυλάκι της. Ελπίζουμε, λοιπόν, μετά από τόσα χρόνια να μην το έχει ξεχάσει και να το ξανά απολαύσουμε.

H επιστροφή αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, αφού είναι καθορισμένη για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020. Επιπλέον, θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ, όπως ακριβώς και το Λόγω Τιμής.

Όσο για τα επεισόδια, δε γνωρίζουμε πόσα θα την αποτελούν, παρά μόνο ότι στη σειρά αυτή θα περάσουν ξανά πολλές φυσιογνωμίες ως πελάτες του Κόκκινου Δωματίου. Το κόνσεπτ θα παραμείνει ίδιο δηλαδή, οπότε αρκεί να δούμε αν οι ιστορίες θα καταφέρουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως παλιά.

https://youtu.be/gNORFTMvXHg

Αφού πάντως είναι πρόθυμοι να επαναφέρουν σειρές από τα παλιά, να τους βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και να τους ενημερώσουμε για το ποιες θέλουμε; Έχουμε πολλές στο μυαλό μας….

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET