ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Βρεθήκαμε στο …Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας, το είδαμε και πραγματικά μας άρεσε!

Γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα για «Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας». Ξαναδιαβάσαμε το post μας και συνειδητοποιήσαμε πως όχι μόνο δεν ήμασταν υπερβολικοί, αλλά πέσαμε ακριβώς μέσα! Και το δηλώνουμε με τέτοια βεβαιότητα, διότι μας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούμε το ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens και να ζήσουμε από κοντά μια εμπειρία πώλησης κι εξυπηρέτησης, διαφορετική […]

Neopolis Team

23 Ιουνίου, 2017

Γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα για «Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας». Ξαναδιαβάσαμε το post μας και συνειδητοποιήσαμε πως όχι μόνο δεν ήμασταν υπερβολικοί, αλλά πέσαμε ακριβώς μέσα!

Και το δηλώνουμε με τέτοια βεβαιότητα, διότι μας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούμε το ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens και να ζήσουμε από κοντά μια εμπειρία πώλησης κι εξυπηρέτησης, διαφορετική από τις άλλες.

Τι είναι αυτό που μας έμεινε περισσότερο όμως και γιατί είναι σίγουρο οτι θα καταλήξουμε ξανά στα …Βόρεια;

1. Η αισθητική και το γενικότερο mood του καταστηματος. Η ανοικτή είσοδος (χωρίς τις τετριμμένες βιτρίνες) από τη μία, σε συνδυασμό μ’ ένα περιβάλλον που θυμίζει περισσότερο στούντιο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, παρά κατάστημα, σε προδιαθέτει θετικά απέναντι στο όλο εγχείρημα. Στην τελική, όλοι κρύβουμε έναν σύγχρονο Μακγκάηβερ μέσα μας, έτσι δεν είναι;

2. Οι high tech συσκευές προς δοκιμή. Οκ, προφανώς και δεν μπορείς να αγοράσεις τα πάντα στην πρώτη σου επίσκεψη. Δε θα είχε και κανένα νόημα έτσι. Μπορείς ωστόσο, να τα δοκιμάσεις. ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Από τα κλασσικά Smartphone, Tablets και Smart τηλεοράσεις, μέχρι προηγμένα drones, αξεσουάρ και παιχνίδια ρομποτικής. Το μόνο που μας απογοήτευσε, είναι οτι δεν υπάρχει ακόμη ρομπότ να πηγαίνει και να δίνει μαθήματα στην εξεταστική αντί ημών. Έτσι όπως το πάνε στον ΓΕΡΜΑΝΟ ωστόσο, ποτέ μη λες ποτέ…

3. Έχεις μείνει ακόμη στα 3D του παρελθόντος; Τα χρόνια πέρασαν και πλέον το 4D και η εικονική/επαυξημένη πραγματικότητα είναι το …παρόν! Μέσα από το Samsung Gear VR αλλά και το Microsoft HoloLens, θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε και θα …κολλήσεις. Άσχημα!

4. Τι να κάνουμε; Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας και το Gaming είναι μία από αυτές. Και μπορεί η λατρεμένη μαμά να σε κράζει οτι κάθεσαι 10 ώρες την ημέρα μπροστά από το PC, ούτε καν αυτή όμως, δε θα μπορούσε να αντισταθεί στο gaming corner που αντικρίσαμε μπροστά μας. Παίδες, μιλάμε για το κάτι άλλο!

5. Και τέλος, επειδή 20χρονος/η χωρίς καψούρα, δεν υπάρχει και καψούρα χωρίς μουσική …δε γίνεται, απολαύσαμε και τ’ αγαπημένα μας κομμάτια στο ειδικά διαμορφωμένο music corner, το οποίο δε μας απογοήτευσε. Για την ακρίβεια, μας παρέσυρε κάνοντάς μας να χάσουμε την επαφή με τον χρόνο. Παίζει να κύλησαν 30-40 λεπτά, χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Κατάλαβες τώρα, πώς κόβονται τα μαθήματα; Δε θέλει και πολύ…

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που συναντήσαμε μας άρεσε και ήταν πέρα από τις προσδοκίες μας. Επειδή όμως, σ’ αυτά καλύτερα να παίρνουν τον λόγο οι ειδικοί, μας μίλησε κι ο κ. Πέτρος Παπαγγελής Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ:

«Το ανανεωμένο μας κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, βασίζεται σε μία νέα φιλοσοφία, που βάζει την εμπειρία του πελάτη και το ‘ταξίδι’ του στον χώρο της τεχνολογίας σε πρώτο πλάνο. Θέλουμε οι επισκέπτες των καταστημάτων μας να μπορούν να δοκιμάσουν την ενισχυμένη γκάμα προϊόντων μας, να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις νέες τεχνολογίες και όλες τις νέες τάσεις στον χώρο της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. Και όλα αυτά, σε μια οικεία ατμόσφαιρα, όπου θα νιώθουν ‘σαν στο σπίτι τους’ και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση»

Εσύ τι κάθεσαι λοιπόν; Ακόμη να πάρεις την παρέα σου και να επισκεφτείς κάποιο από τα 170 ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ; Σε περιμένουν οι Tech Experts, μην τους στήνεις!

 

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET