ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι θα γίνει το Ελληνικό μετά την ανάπλασή του!

Το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) για την ανάπλαση του Ελληνικού παρουσίασε, στο Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας (ΚΣΔ) η Lamda Development. Η παρουσίαση, η οποία συνήθως πραγματοποιείται πριν την έναρξη της Διαδικασίας Διαβούλευσης, έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας, Πέτης Πέρκα -στην οποία και υπάγεται το […]

Neopolis Team

4 Ιουλίου, 2017

Το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) για την ανάπλαση του Ελληνικού παρουσίασε, στο Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας (ΚΣΔ) η Lamda Development.

Η παρουσίαση, η οποία συνήθως πραγματοποιείται πριν την έναρξη της Διαδικασίας Διαβούλευσης, έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας, Πέτης Πέρκα -στην οποία και υπάγεται το Γραφείο Ελληνικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, οι συμμετέχοντες είχαν μια πρώτη αναλυτική ενημέρωση από τη Lamda και τους Μελετητές της για το σχέδιο ανάπτυξης του Ελληνικού, με έμφαση στην ιδέα και την έμπνευση της ανάπλασης.

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες δίνεται μεγάλη βάση στα περιβαλλοντικά θέματα, αφού το «πράσινο» κυριαρχεί στο Πάρκο του Ελληνικού. Αν γίνει έτσι όπως παρουσιάστηκε, τότε πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των Αθηναίων.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Humanity Greece: Το Όραμα του Εθελοντισμού και η φωταγώγηση της Ελλάδας προς τιμή των εθελοντών!

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET