BINGE WATCHING

Εκεί που δεν το περιμέναμε, το ‘Elite’ έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η σεζόν!

Οκ, δεν το περιμέναμε αυτό!

Την προσοχή σας μια στιγμή: το Netflix μας έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας της 5ης σεζόν ‘Elite’ και είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι περιμέναμε!

Γενικά έχει μια τάση να μας ξαφνιάζει αυτή η σειρά και να επιστρέφει με νέα τις πιο άκυρες στιγμές. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα, με τα post στο λογαριασμό της streaming πλατφόρμας αλλά και της παραγωγής στο Instagram, που μας ετοιμάζουν για τον ερχομό των νέων επεισοδίων. Ωστόσο, ακόμα περισσότερο ξαφνιαστήκαμε με την ημερομηνία που θα έρθει ο καινούριος κύκλος, και η οποία είναι η 8η Απριλίου.

Ναι, ακριβώς την ίδια αντίδραση είχαμε!

https://www.instagram.com/p/CbFqdl2M1qC/

Για κάποιο λόγο πιστεύαμε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε την 5η σεζόν πριν το καλοκαίρι και για αυτό δεν αναμέναμε να ακούσουμε από το μέτωπο ‘Elite’. Προετοιμαστείτε όμως, γιατί οι μαθητές του Las Encinas επιστρέφουν πολύ σύντομα για έναν ακόμη γύρο έξαλλων πάρτι, ερωτικών περιπλέξεων και τσακωμών. Δείτε και μόνοι σας…

Να θυμίσουμε πως την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με το Elite ήταν για να συστηθούμε με τις προσθήκες της επόμενης σεζόν, η οποία πια θα θυμίζει τελείως διαφορετική σειρά. Πλέον, τα πρόσωπα που έχουν μείνει από την αρχή είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μπήκαν στην πορεία. Και το καλύτερο; Στο παραπάνω κλιπάκι φαίνεται πως οι καινούριοι χαρακτήρες είναι ακόμα περισσότεροι.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των υπόλοιπων γνώριμων προσώπων βλέπουμε την ξανθιά Isadora (Valentina Zenere), κληρονόμο μιας αυτοκρατορίας νυχτερινών κλαμπ, καθώς και τον Iván (André Lamoglia), γιο του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Που σημαίνει ακόμα πιο πλούσια πλουσιόπαιδα και περισσότερη κακομαθημενιά, που για κάποιο λόγο μας τραβάει πολύ και μας έχει κάνει τόσο πιστούς φαν από το 2018 μέχρι σήμερα. 

Μάλλον φταίει που μας αφήνει σε κομβικό σημείο σε κάθε τελευταίο επεισόδιο και δεν μπορούμε να μην παρακολουθήσουμε την εξέλιξη. Μιας και μιλήσαμε για τέλος, η 4η σεζόν έκλεισε με το επεισοδιακό πρωτοχρονιάτικο πάρτι, όπου ο Guzman σκοτώνει τον Armando κι αναγκάζεται να κρυφτεί φεύγοντας με τον Ander. Είπαμε δηλαδή αντίο σε άλλους δύο βασικούς χαρακτήρες και θα πρέπει να συστηθούμε με τους αντικαταστάτες τους.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET