ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ελεγκτής κάνει ανάστα τρένο για να κόψει πρόστιμο σε φοιτήτρια που είχε… λάθος εισιτήριο!

Ο ελεγκτής επέμενε για το πρόστιμο ενώ ζήτησε να έρθει και η αστυνομία, αναστατώνοντας την κοπέλα.

Neopolis Team

8 Σεπτεμβρίου, 2022

Στις πιο άβολες και sad καταστάσεις που μπορείς να ζήσεις στην καθημερινότητά σου, θα βάλουμε το να σε πιάνει ελεγκτής χωρίς εισιτήριο. Awkwaaard.

Τι γίνεται όμως όταν έχεις βγάλει εισιτήριο, αλλά είναι λάθος; Για μια φοιτήτρια, η εμπειρία ήταν τόσο άσχημη, που κατέληξε αρκετά αναστατωμένη ώστε να αρχίσει να κλαίει. Και δεν την αδικούμε.

https://www.facebook.com/PanagioSket/videos/3264532800425027/?t=0

Όλα έγιναν στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη της Hellenic Train, με το τρένο να παραμένει στο Λιανοκλάδι της Φθιώτιδας για πάνω από μισή ώρα.

Συγκεκριμένα, ένας ελεγκτής ήθελε να κόψει πρόστιμο σε φοιτήτρια επειδή είχε λάθος εισιτήριο. Όπως είπε ένας από τους επιβάτες που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό, η κοπέλα είχε βγάλει εισιτήριο με έκπτωση 50%, όμως ο ελεγκτής της τόνισε ότι δικαιούται 25%, με αποτέλεσμα να της κόβει πρόστιμο 45 ευρώ.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η κοπέλα εξήγησε κλαίγοντας ότι δεν ήταν δικό της το λάθος και πρότεινε να πληρώσει τη διαφορά των 10 ευρώ για να συνεχίσει κανονικά το ταξίδι της. Μια αντιπρόταση που δεν είχε αποτέλεσμα βέβαια, αφού ο ελεγκτής επέμενε στην αρχική του θέση, ενώ στο σημείο κλήθηκαν και αστυνομικοί. Λίγο overreacting θα πούμε εμείς, από τη στιγμή που υπήρξε λάθος στην έκδοση, κατά την οποία πρέπει να δίνεται το πάσο και αναλόγως του τόπου σπουδών να διαμορφώνεται η έκπτωση. Η ευθύνη λοιπόν δεν είναι τόσο της φοιτήτριας όσο του υπεύθυνου έκδοσης.

Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι επιβάτες αντιδρούσαν για την καθυστέρηση του δρομολογίου και ζητούσαν να βρεθεί άλλος τρόπος επίλυσης του προβλήματος χωρίς να τους αργεί στις δουλειές τους.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο λόγω έλλειψης καθηγητών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Θεσσαλίας καινοτομούν με τεχνολογία που βοηθά στην κίνηση των ΑμεΑ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ακόμα περιμένουν το στεγαστικό επίδομα οι φοιτητές που είχαν κάνει αίτηση από το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET