ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψαν φοιτήτρια στο Καρναβάλι της Πάτρας, τη χλεύαζε ο υπάλληλος των ΚΤΕΛ!

Με τόσο κόσμο, δε γινόταν να λείψουν και τα απρόοπτα από το Καρναβάλι της Πάτρας...

Neopolis Team

11 Μαρτίου, 2019

Όπως μας μεταφέρουν από την πρωτεύουσα της Αχαΐας, ο καιρός συντέλεσε ούτως ώστε να έχουμε ένα από τα καλύτερα Καρναβάλια των τελευταίων ετών, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Και μπορεί το κέφι – και η μαυροδάφνη φυσικά – να έρεε άφθονο, δεν έλειψαν όμως και τα απρόοπτα. Άλλωστε, όπου συνωστιμός κι η χαρά του κλέφτη, δε λένε; Φανταστείτε λοιπόν, τι έγινε αυτές τις μέρες, με δεκάδες χιλιάδες νεαρούς Καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας.

Μία από τις περιπτώσεις κλοπών, έχει κυκλοφορήσει στα social media τις τελευταίες ώρες, με Αθηναία φοιτήτρια να παραπονιέται όχι μόνο για την ελλιπή αστυνόμευση, αλλά και για τη συμπεριφορά των υπαλλήλων του ΚΤΕΛ του Νομού Αχαΐας.

Όπως δηλώνει η ίδια, πέρασε πολύ άσχημα σήμερα τα ξημερώματα. Αφού επέστρεψε από τη νυχτερινή ποδαράτη, διαπίστωσε πως λείπουν από την τσάντα της προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων η αστυνομική και φοιτητική της ταυτότητα, καθώς και το εισιτήριο επιστροφής για την Αθήνα, που είχε ήδη αγοράσει.

Αγωνιώντας για την επιστροφή της, η φοιτήτρια μετέβη αμέσως στα ΚΤΕΛ της πόλης, ούτως ώστε να εξασφαλίσει άμεσα το εισιτήριο που είχε κλείσει. Στην προσπάθειά της λοιπόν, να εξηγήσει στους υπαλλήλους την φοιτητική της ιδιότητα καθώς και το περιστατικό που βίωσε, όχι μόνο δε βρήκε υποστήριξη αλλά δέχτηκε και τον χλευασμό ακούγοντας το αμίμητο: «Δεν κλαις καλά…».

Τελικά και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, η φοιτήτρια κατάφερε να βρει μια άκρη, πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο για καινούριο εισιτήριο προς Αθήνα. Αυτό όμως, δεν αναιρεί την πικρή γεύση με την οποία έκλεισε την ημέρα της η νεαρή κοπέλα.

Για αυτό κι από την πλευρά μας, θα προτείναμε στους ανθρώπους την Πάτρας να έχουν περισσότερη υπομονή και να διαχειρίζονται με μεγαλύτερη ψυχραιμία τέτοιου είδους περιστατικά. Άλλωστε, όταν κάνεις τα πάντα για να υποδεχτείς χιλιάδες κόσμου μέσα σ’ ένα τριήμερο, πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις αναποδιές που σίγουρα θα προκύψουν…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET